Foto: Privātais arhīvs

Krievijas humorists Maksims Galkins, asprātīgi iesmejot par kolēģu tieksmi zīmēties ar savu smalko dzīvi, radījis jaunu terminu – "Instagram" aristokrāti. Tie ir ļaudis, kuru virtuālajos foto blogos publicētās bildes rada iespaidu, ka viņu dzīvi raksturojošie jēdzieni ir glamūrs, spozme un luksuss.

Piedāvājam apskatīt arī desmit pašmāju slavenību, mūsuprāt, ļoti smalkos un pārdomātos "Instagram" foto blogus, kas atspoguļo aristokrātiska dzīvesstila tendences.

Santa un Mārtiņš Pīlēni

Foto: Privātais arhīvs

Apskatot bērnu modes blogeres Santas Pīlēnas un viņas vīra, arhitekta Mārtiņa Pīlēna, "Instagram" foto blogus, rodas iespaids, ka it visu, ko viņi dara, slepus iemūžina fotogrāfs. Šeit viss ir perfekti.

Pāra bildes ir pārdomātas līdz katra sīkākajai detaļai, un tām piemīt aristokrātiska aura. Abi labprāt dodas tuvu un tālu zemju ceļojumos, apmeklē mākslas izstādes, fotogrāfijās atrāda smalkas lietas, ideāli noformētus galdu klājumus, modernu interjeru un izmeklētus labumus.

Pāra foto blogi ir īsta bauda acīm, sirdij un dvēselei, un bail pat iedomāties, cik perfektas būtu viņu bildītes, ja tās arī spētu izgarot Parīzes kafejnīciņā tikko cepto kruasānu smaržu vai nupat atkorķētā šampanieša saldeno aromātu.

Santas gaitas ieinteresējušas vairāk nekā 17 tūkstošus sekotāju, un arī Mārtiņam izdevies piesaistīt vairākus tūkstošus fanu, kas tīko priecēt acis ar aristokrātisku šiku.

CIEŠI APSKAUT #kidsgazettephotography #filmphotography

A post shared by Santa Pilena (@kidsgazette) on Jun 28, 2017 at 12:44am PDT

#feelslikehome again 🇮🇹

A post shared by Santa Pilena (@kidsgazette) on Jun 24, 2017 at 4:40am PDT

BUONGIORNO ITALIA #kidsgazettetravel

A post shared by Santa Pilena (@kidsgazette) on Jun 22, 2017 at 12:58am PDT

Agnija Grigule

Foto: Privātais arhīvs

Daiļā Agnija Grigule (attēlā) var lepoties ar Latvijā pirmās "Instagram" modeles titulu, un tikai likumsakarīgi, ka viņas foto blogs iemieso visu labāko, kas piedien īstenam "Instagram" aristokrātam.

Agnijas piedzīvojumi ir raibi – te viņa, atplaukusi plašā smaidā, ietur smalkas pusdienas kaut kur Berlīnē, te dienas vidū malko dzirkstošo dzērienu uz Alberta ielas nama balkoniņa.

Jaunās sievietes blogs ir īstens deserts modes gardēžiem, jo Agnija savās publicētajās bildītēs labprāt atzīmē, kādu zīmolu drānas un aksesuāri viņai ir mugurā. Turklāt Agnija izdomā arvien jaunus, mākslinieciskus un radošus veidus, kā atrādīt glītās štātītes.

Agnijas foto bloga sekotāju skaits ir iespaidīgs – tas pārsniedz 66 tūkstošus. Turklāt viņai nav nācies parādīt plikas krūtis, lai kļūtu par veiksmīgu "Instagram" modeli. Tā ir viela pārdomām.

*coca-cola lollipop kisses* 💋

A post shared by a g u c c i f o x (@agnijagrigule) on Jul 10, 2017 at 11:19am PDT

🍝 yass 🦐

A post shared by a g u c c i f o x (@agnijagrigule) on Jul 7, 2017 at 11:10am PDT

pardon my french 😑🧀🥖☕️🚬

A post shared by a g u c c i f o x (@agnijagrigule) on Jun 26, 2017 at 12:40pm PDT

Maija Silova

Foto: instagram.com/silovamaija/

Dažādu televīzijas raidījumu vadītāja Maija Silova (attēlā), kura savulaik atzīta par vienu no vislabāk ģērbtajām sievietēm Latvijā, savā gaumes izjūtā neliek vilties – viņa "Instagram" tīklā naski demonstrē, ka ir īstena stila lietpratēja.

Teju katra Silovas bildīte ir gluži kā izplēsta no kāda glancēta modes žurnāla stila lapām. Līdz sīkākajai niansei atstrādātas pozas, perfekti sakombinēts apģērbs, elegance un teju vai ēterisks šarms – aptuveni tā var raksturot lielāko daļu Maijas fotogrāfiju.

Apskatot Maijas bildes, neviļus rodas jautājums – vai viņai pa pēdām seko privātais fotogrāfs? Arī viņai izdevies sapulcēt prāvu fanu armiju – šarmantās blondīnes gaitām seko līdzi vairāk nekā 20 tūkstoši "Instagram" tīkla lietotāju.

♠️♥️♠️♦️ klasika ir vienīgais virziens, kurš nekad nav zaudējis savu aktualitāti modes vēsturē, tāpat kā vairākus gadu simtus saglabājušies mūzikas instrumenti, kuru rafinētās aprises un dziļais skanējums ar katru gadu pasaules mākslas tirgū iegūst arvien lielāku vērtību🔝 Secinājums🙏- klasisks apğērbs garderobē ir jūsu privātās kolekcijas vērtīgais eksemplārs🎖Балтийские музыкальные сезоны еще раз напомнили, что вечна только классика♾, ☝️и броши Oscar de la Renta 😂 🎵watch-don't touch 🎻Antonio and Girolamo Amati 1620 🎈 hair by CHI @igorspopovs💫 #tvpresenter #opening #balticmusicalseasons #baltijasmuzikālāssezonas #dzintari #riccardomuti #chihaircare #farouksystems #chibaltic #manssamsung #galaxys8 + #riga #jurmala #latvia

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on Jun 6, 2017 at 2:37am PDT

🏊‍♂️baseinā ir parādījusies jauna disciplīna - distanci nopeldēt augstpapēžu kurpēs, man vēl jātrenējas🤔 LMA gada skates neatstāj vienaldzīgu💙 в дальнее плавание, отправила Латвийская академия художеств гостей показа 👩‍🎨 M Couturе kleita, kas radīta iesdesmojoties no Magnum Double Chocolate saldējumu sērijas🔘🔹️🔸️ Brūnā krāsa apģērbā ir nopietna un pamatīga līdz brīdim, kad to savaldzina rotaļīgā un magnētiskā jūras zilā krāsa💕🐳 Kleitu papildināju ar Gucci botiljoniem ar daudzkrāsainu akmeņu elementiem un Vaskala somu🦉 Art Academy of Latvia says 'Life is better by the pool', can't disagree if Magnum🍦 comes along with M Couture dresses⭐ Hair⬆️ by CHI Igors Popovs, thank you dear 👑🙏💋#ambassadedelabeaute Thank you🎈 Vaskala🎈for the perfect match bag with my M-Couture dress for Magnum🍦 #tvpresenter #lma #modesskate #ambassador #magnum #doublecoconut #mcouture @juliamalahova #chihaircare #farouksystems #chibaltic #swimmetothemoon #manssamsung #galaxys8 + #riga #latvia

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on Jun 3, 2017 at 2:11am PDT

Jānis Timma

Foto: Privātais arhīvs

Arī basketbolists Jānis Timma (attēlā kopa ar sievu) var lepoties ar iedvesmojošu "Instagram" foto blogu, kurā iespējams sekot līdzi ne tikai viņa profesionālajām, bet arī ikdienas gaitām, kurās netrūkst glamūrīgu ceļojumu, smalku restorānu apmeklējumu un citas jauks izklaides.

Kad Timma nejož pa basketbola laukumu, viņš labprāt atpūšas kopā ar savu daiļo sieviņu Sanu, kura tiek apbērta ar dažādām dāvaniņām. Vīrs mīļoto aplaimo ar rožu pušķiem, dārgām luksusa zīmolu drēbītēm un aksesuāriem.

Basketbolists neliedz iespēju saviem vairāk nekā 19 tūkstošiem sekotāju palūkot, kā viņš tērē sūri un grūti nopelnīto naudu, un, kā liecina sportista publicētās bildes, viņam patīk kvalitatīvas lietas – smalki auto, eksotiski ceļojumi un dizaineru radītas štātītes.

L👀king forward

A post shared by Jānis Timma (@janistimma6) on Jun 20, 2017 at 12:33am PDT

❤ #7yearstogether

A post shared by Jānis Timma (@janistimma6) on Feb 20, 2017 at 12:26pm PST

When wife at NailSpa 💅🏼you have time to see reply of soccer ⚽️ game 🇧🇷 vs 🇦🇷 .. #bmw750li

A post shared by Jānis Timma (@janistimma6) on Nov 11, 2016 at 5:49am PST

Latvijas bagātākā vīrieša sieva Santa

Foto: Instagram.com/santazamuele/

Par Latvijas bagātāko cilvēku dēvētā AS "ABLV Bank" padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa sieva, vīna eksperte Santa Kristiāna Zāmuele (attēlā), ir, iespējams, glamūrīgākā un smalkākā no visiem latviešu izcelsmes "Instagram" aristokrātiem.

Visa Santas dzīve ir viens liels piedzīvojums. Viņa pirms dažiem gadiem pievērsās vīna biznesam un sabiedrības izglītošanai par šo dzērienu, un darba ietvaros Fiļa sieviņai nākas ne tikai nogaršot izmeklētus šampaniešus un vīnus, bet arī ļoti daudz ceļot.

Savas gaitas Santa aktīvi dokumentē "Instagram" tīklā, un viņas publicētās bildes izceļas ar īpaši aristokrātisku smeķi, kas daudziem liek sajūsmā noelsties. Viņa regulāri atpūšas Franču Rivjērā, bauda izbraucienus ar jahtu, viesojas pasaules slavenākajos vīna dārzos un gozējas smalkos burziņos. Citiem vārdiem sakot, viņa bauda dzīvi ar pilnu krūti.

Edgars Gauračs

Foto: Privātais arhīvs

Latviešu futbolists Edgars Gauračs (attēlā) nereti tiek salīdzināts ar futbola pasaules leģendu Deividu Bekhemu. Abus saista ne tikai sporta veids, bet arī vizuālā līdzība un dzīvesstila tendences.

Gaurača "Instagram" foto bloga sekotāju skaits pārsniedz 20 tūkstošus, un sportists ļauj ielūkoties ne tikai futbola aizkulisēs, bet arī savās ikdienas gaitās – mometuzņēmumos iemūžināti gan viņa iespaidīgie tetovējumi, gan tuvu un tālu zemju ceļojumi, gan burziņi, gan citi spilgti dzīves momenti.

Tiesa, Gaurača lielākais lepnums ir viņa ģimene, un sportista publicētajās bildēs bieži redzama viņa skaistā sieviņa un atvases. Katra fotogrāfija ir pārdomāta un ar nedaudz māksliniecisku piešprici.

#Līgo 🇱🇻

A post shared by Edgars Gauracs (@egauracs) on Jun 23, 2017 at 11:35am PDT

Čau @relbakjans @fantiq kā jums tur klājas?? Vai neesat jau noilgojušies pēc @ghetto_burger ??? 😁🍔

A post shared by Edgars Gauracs (@egauracs) on Feb 6, 2017 at 10:04am PST

Agnese Zeltiņa

Foto: instagram.com/soulstonesbyagnesezeltina/

Arī latviešu aktrise un rotu dizainere Agnese Zeltiņa (attēlā) par savu dzīvi atstāj ļoti aristokrātisku iespaidu. Viņas ikdiena nav iedomājama bez ceļojumiem, sabiedrības krējuma ballītēm un labu lietu baudīšanas.

Zeltiņa regulāri apliecina savu labo gaumi, atrādoties glīti sapucējusies. Tāpat viņa savus sekotājus priecē ar pašas radīto rotu fotogrāfijām, bet biznesa ietvaros viņa regulāri ceļo uz Dubaiju, Itāliju, Spāniju un citām valstīm.

Zeltiņas privātās gaitas ieinteresējušas vairāk nekā 11 tūkstošus sekotāju, kuriem nekad nenākas vilties – uzreiz redzams, ka sieviete ļoti piedomā pie tā, lai viņas foto blogs būtu glīti noformēts un pārdomāts.

Rain has stopped ☔️#artjamme #rundālespilssvētki #rundālespils #soulstonesbyagnesezeltina

A post shared by AGNESE ZELTINA Actress Creator (@soulstonesbyagnesezeltina) on Jul 1, 2017 at 2:40am PDT

About last night - @goldtime_lv grand opening at @domina.shopping 🎤💎🥂☕️🍸☀️💍#openinghosts #openingceremony #golttimelv

A post shared by AGNESE ZELTINA Actress Creator (@soulstonesbyagnesezeltina) on Jun 15, 2017 at 5:11am PDT

Grēta Gorjučko

Foto: Privātais arhīvs

Televīzijas raidījumu vadītāja Grēta Gorjučko (attēlā) ir sievišķības un šarma iemiesojums, kas spilgti atspoguļojas arī viņas "Instagram" foto blogā, kam ir vairāki tūkstoši sekotāju.

Grēta prot baudīt dzīvi – viņa labprāt lutina sevi ar skaistām kurpēm, apmeklē visus modīgākos pašmāju burziņus, dodas vēlajās brokastīs ar draugiem un apceļo pasauli.

Miglainus, izplūdušus selfijus Grētas blogā neredzēt. Viņas publicētie kadri ir ļoti pārdomāti un parasti tiek papildināti ar aprakstu angļu valodā.

💥💥💥 #london #stylematters #gobrightorgohome #spring

A post shared by Greta Gorjucko (@greetagarbo) on May 12, 2017 at 4:04am PDT

Morning. ☕️🍍🍉🌴🇳🇮 /classical music is playing/ #notbad #totravelistolive #granada

A post shared by Greta Gorjucko (@greetagarbo) on Jan 5, 2017 at 1:50pm PST

'Singapūras satīns'

Foto: Privātais arhīvs

Par pašmāju repa supergrupu pašpasludinātais "Singapūras satīns" sava oficiālā "Instagram" bloga aprakstā vēsta, ka viņi ir "ah*jennie jaunie dziedātāji". Un, ko tur liegties, tālu no patiesības tas nav, tādēļ viņi, mūsuprāt, pelnīti ierindojami Latvijas spilgtāko "Instagram" aristokrātu apkopojumā.

Reperu apvienības publicētās bildes ļauj ielūkoties ne tikai koncertu aizkulisēs, bet arī mūziķu privātajās izklaidēs, kas, nav šaubu, nelabvēļiem liek kļūt zaļiem no skaudības, jo smalkumu tajās netrūkst.

"Singapūras satīns" brīvajā laikā vizinās ar ūdensmočiem un kuterīšiem, kā arī rīko pieklājīgas pasēdēšanas ar dzērienu malkošanu. Savukārt tiem, kuriem līdz šim nav paveicies apmeklēt kādu koncertu, sirsniņu sildīs reperu kailie torsi, kurus iespējams novērtēt blogā publicētajās bildēs.

Demokrātiskais aristokrāts Sandis Kiops

Foto: Privātais arhīvs

Nav šaubu – arī kolorītais dziedātājs Sandis Kiops (attēlā) prot atpūsties kā īstens aristokrāts. Kopā ar mīļoto Dainu viņš apceļo pasauli un lutina garšas kārpiņas ar izmeklētiem ēdieniem.

Taisnības labad gan jāpiebilst, ka Kiopam vajadzētu piestrādāt pie savu publicēto bildīšu kompozīcijas un noformējuma, jo, lai gan viņa dzīve ir ļoti glamūrīga, fotogrāfijās ne vienmēr tas atspoguļojas. Citiem vārdiem sakot, viņa bildes ir pārāk patiesas un īstas, tajās trūkst mākslinieciskuma.

Tajā pašā laikā, iespējams, tas nemaz nav mīnuss. Kiops ir viens no retajiem aristokrātiem, kurš necenšas izskatīties labāks, nekā viņš ir patiesībā. Ja viņš brokastīs notiesājis cīsiņus, tas tiek arī parādīts, un mūziķim nospļauties par to, ko padomās citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!