Foto: Vida Press

Slavenais spēka mitriķis Silvestrs Stallone izrādījies spēcīgs vīrs arī privātajā dzīvē: viņam izdevies noregulēt attiecības ar kundzi, kura pirms pusotra mēneša bija gatava šķirties. Nu pāris atkal ir kopā, turklāt gluži kā no jauna iemīlējušies, raksta "Page Six".

Pāris šobrīd izskatās laimīgāks nekā jebkad – paparaci fotogrāfi abus manījuši romantiskā pastaigā Manhetenā un abi atkal valkā laulības gredzenus, kuru vasarā uz viņu pirkstiem nebija. "Viņi runāja un spēja atrisināt savas domstarpības," presei izteicies Stallones pārstāvis.

Vienošanās starp laulātajiem panākta aptuveni pirms nedēļas. Jau pagājušajā nedēļā abi bija manīti kopā, iepērkoties Kalabasā, Kalifornijā.

Lai gan Dženifera Flavina jau bija paguvusi tiesā vērsties ar prasību šķirt laulību, šie dokumenti jau atsaukti un abi panākuši izlīgumu. Tiesa, joprojām nav skaidri zināms, par ko īsti bija domstarpības.

Stallone ar Flavinu pirmo reizi satikās 1988. gadā, kad viņa bija 19 gadus veca modele, bet viņš – 42 gadus vecs slavens aktieris ar divām izjukušām laulībām aiz muguras. Spēka mitriķis ar modeli Flavinu apprecējās 1997. gadā.

Pārim ir trīs meitas – Sofija, Sikstīna un Skārleta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!