Foto: Publicitātes foto
Kopš atgriešanās no Anglijas Magone Šutoviene kopā ar savām atvasēm ievēro pašiozlācijas režīmu, un saziņa ar vīru Žani nu notiek labākajās pandēmijas tradīcijās, liecina šova "Slavenības. Bez filtra" jaunākā epizode.

Nesen kopā ar bērniem atgriezusies no Anglijas, kurp bija devusies cerību pilna satikt savu vecāko dēlu, taču piedzīvojusi skaudru atklāsmi, ka bērns, dzīvojot pie tēva, atsvešinājies un tiekot noskaņots pret māti, Magone Šutoviene nu vada dienas pašizolācijā.

Lai pasargātu savu vīru no iespējamas Covid-19 saslimšanas, viņa kopā ar bērniem apmetusies atsevišķā istabā un dzīvo atstatus no Žaņa, pat ejot pastaigāties pa mežu, viņa izmanto atsevišķu nama izeju. "STV Pirmā!" realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" jaunākajā sērijā, kas pie skatītājiem nonāks pirmdienas vakarā, Magone padalīsies ar amizantu ideju, kā pašizolācijas laikā Žanis ģimenei nodrošina bezkontakta maltītes.

Izrādās, savu laiku nokalpojušās un saplīsušās istabas durvis var kļūt par priekšrocību: īpašās durvis, kas savieno Magones uz Žaņa istabas, kalpo par maltītes saņemšanas vietu. Brīdī, kad Magone vēlas ēst, viņa pieklauvē pie tām, bet Žanis pa caurumu ģimenei padod pusdienas: "Logs vaļā, logs ciet – kā krievu vecās kafejnīcās," smej Magone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!