Foto: Kadrs no video
Šovu zvaigzne Magone Šutoviene jaunākajā "Slavenības. Bez filtra" sērijā atklāja, ka sāk nožēlot lēmumu no emigrācijas atgriezties dzimtenē.

Kā zināms, Magone Šutoviene devusies uz Angliju – savu neseno dzīvesvietu –, lai satiktu tur savu vecāko dēlu, kurš palika dzīvot kopā ar savu tēvu, kamēr Magone iekārtoja dzīvi Latvijā.

Staigājot pa Londonas ielām kopā ar diviem saviem bērniem, Magoni pārņēma sentiments par pamesto valsti, jo Latvijā viņa tomēr jūtoties atraidīta un nevienam nevajadzīga.

"Kādas emocijas, Raimi, labas? Gribi atpakaļ? Reizēm man arī liekas, ka gribas atpakaļ," šādā sarunā ar dēlu Raimondu iegrimusi Magone Šutoviene.

Magone gatava izkratīt savu sirdi un stāsta, ka šobrīd piedzīvo divējādas sajūtas. Pati bērnus no Anglijas aizvedusi uz Latviju. "Es aizvedu bērnus uz Latviju un bļāvu, ka mana zeme, saknes, viss, tagad, atbraucot te un padzīvojot, es saprotu: sūdu es te kādam esmu vajadzīga. Es tā arī tiešām jūtos," skaļi saka slavenība.

TV slavenība dziļdomīgi un skaļi saka: "Nu nezinu, nezinu, cik mēs varēsim izturēt. Mums jau briest emocijas... ejiet jūs visi di..... Ne es jums esmu vajadzīga, ne jūs man," emocionāli spriež Šutoviene. Viņa uzskata, kaLatvijas tauta nav gatava viņu un viņas ģimeni pieņemt.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!