Foto: Publicitātes foto
Magone Šutoviene šķendējas par preču ierobežojumiem veikalos: "Naitmers! Vai tiešām cilvēki galīgi sagājuši sviestā, ka var izdomāt neatļaut birsti nopirkt?!"

Savas gaitas atsācis TV realitātes šovs "Slavenības. Bez filtra", kura galvenā varone ir visiem labi zināmā dzejniece Magone Šutoviene un viņas ģimene.

Šova otrdienas sērijā Magone pauž sašutumu par Covid-19 pandēmijas dēļ noteiktajiem ierobežojumiem, proti, viņa nav tikusi pie jaunas birstes, kas Šutovu saimē ir neaizvietojams palīgs.

Šutoviem saplīsusi neatsveramais ikdienas palīgs – birste, no kuras pāri palicis vien strups kāts. "Ko tagad – birstes nav, slauki ar ko gribi! Totāli pārlauzts tas "aluminčiks" uz pusēm," skaudro situāciju raksturo Magone.

Viņa kopā ar vīru Žani devusies uz veikalu jaunas birstes meklējumos. Taču tur - ak, vilšanās! "Kariņš esot aizliedzis pārdot visus slaukāmos, mazgājamos, lāpstas, visus būvmateriālus, neko nedodot – ne skrūves gabalu, ne naglas galvas," pauž Magone. Jāpiebilst gan, ka lāpstas valdība ir atļāvusi pirkt.

Šutovienei par šo, viņasprāt, netaisnību ir skarbs viedoklis, tāpēc viņa izmantojusi iespēju vērsties pie tautas kalpiem. "Mīļie deputāta kungi, ministri un pārējie! Ja jums ir apkalpotāji, jums jau pilnīgi vienalga, ka man slota salauzta. Bet man sāp mugura, man mazi bērni un ar šitādu sū** a birsti iztīrīt māju? Atnāc pats un pamēģini," salauzto birstes kātu enerģiski vicinot, šķendējas Magone.

Viņa teju vai pārvērtusies sejā, iznākot no veikala tukšām rokām. "Saprotiet, ar kādu feisu es nācu mājās! Man nav birstes! Mums ir svētki, mums ir aizd**a virtuve ar visādiem sīkumiem – cāļi, drupatas – un nav ar ko reāli slaucīt. Ko darīt? Nu nav variantu! Pilnīgs naitmers," kā allaž spilgta savos izteikumos ir saimniece.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!