Foto: DELFI
Pašmāju slavenākā TV šovu zvaigzne Magone Šutoviene pošas laist klajā savu otro dzejas grāmatu. Tai dots nosaukums "Magoņu atklāsmes'.

Lauku un ģimenes dzīves aizņemtībā populārā dzejniece vārsmošanas talantu nav pazaudējusi darbos: drīzumā dienas gaismu ieraudzīs viņas nu jau otrais dzejas krājums.

Šutovienes pirmā dzejas grāmata – "Magoņu čuksti – nāca klajā pērn, īsi pirms sieviete laida pasaulē savu trešo atvasi, kuru nosauca par Magnoliju Latviju.

Par topošo krājumu "Magoņu atklāsmes" pati Magone portālam "Delfi" teic, ka tas būšot jau daudz nobriedušāks un ar satīras elementiem. "Pirmā grāmata bija iepazīšanās, sviestmaizīte. Šis jau būs pamatīgāks belziens – ar satīru, humoru, bez izlikšanās un izskaistinājuma," skaidro dzejniece. Viņa rēķinās, ka kādam lasītājam krājums šķitīs skarbs un liks noelsties "ai, kā tad tā var?"

"Bet jūs jau mani zināt – dzīvoju bez maskas un bez filtra," teic Šutoviene, kura laiku vārsmošanai atrod brīžos, kad ieiet mežā, bet dažkārt rindas atrodas darba dunā. Šovu zvaigzne galvā iešāvušās domas galvenokārt pieraksta telefonā un nereti arī uz papīra. "Uz kūti eju ar lapiņu un rakstāmo, ja nu ienāk prātā kāda sajūta, kas vēlas kļūt par dzejoli!"

Kad dzejas krājums nāks klajā, Šutovienei, visticamāk, laika vārsmošanai kļūs mazāk. Tā kā vīrs Žanis tomēr nobriedis braukt uz ārzemēm peļņā, Magonei arī turpmāk būs jātur rūpe par saimniecību un trim maziem bērniem. Šutovienes vecākais dēls pastāvīgi dzīvo ar savu tēvu Lielbritānijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!