Foto: Publicitātes foto
Populārās dzejnieces dzīvē sācies jauns un izaicinājumiem pilns posms - lai arī nelabprāt, Magone Šutoviene tomēr ļāvusi vīram īstenot ilgi loloto ieceri un doties peļņā uz ārzemēm.

Tas nozīmē, ka nu izdarīgajai saimniecei visas rūpes par bērniem, saimniecību un mājas soli nāksies iznest uz saviem pleciem, kamēr vīrs strādās un dzīvos prom no ģimenes.

Tiesa, Magone kā jau radoša personība, uz šo vīra lēmumu spēj paraudzīties ne tikai kā papildus slogu, bet arī kā iespēju.

"Nu, ko darīs, pienāk tāds pārbaudes eksāmens tām attiecībām. Varbūt vispār jēgai par dzīvi kā tādai. Varbūt tā mums abiem ir kļūda – kas to zina? Būsim tagad šķirti un varēsim no malas redzēt savas attiecības, mīnusus un uzlabojumus. Varbūt vispār izdomās: nafig man tevi," spriež Magone.

Lai arī šova zvaigzne iepriekš izteikusies, ka saprot un respektē vīra vēlmi, šķiršanās brīdī abiem tomēr rit rūgtas asaras.

"Bet ir jāatlaiž. Tad jau redzēs, kā būs. Gaidīsim pie Gaujas, kad ievas ziedēs," raudot teic Magone, "dzīvu pavadīt reizēm vēl briesmīgāk nekā beigtu. Bet tiksim arī šitiem sūdiem pāri," viņa uzskata.

Žanis ir pārliecināts – sieva tiks ar visu galā: "Iekšēji ir trauksme, taču vairāk par savējiem, jo pirmo reizi braucu tik tālu prom. Magone tiks galā, pieaudzis cilvēks. Viņai lielas izvēles nav – ir jārūpējas, jāpieskata un jāmīl bērni. Bet es celšu ģimenes finansiālo stāvokli," pirms tālā ceļa apņēmības pilns ir Žanis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!