Foto: Vida Press

Holivudas aktieris Breds Pits slepeni, pūloties izvairīties no paparaci acīm, pa sētas durvīm iegājis savas bijušās sievas Andželīnas Džolijas savrupnamā Losandželosā.

Šobrīd notiek spraiga cīņa starp abiem bijušajiem laulātajiem – Džolija un Pits tiesā strīdas par aizgādniecības jautājumiem pār viņu sešiem bērniem. Starp abiem ir saspīlētas attiecības, tomēr Pits pamanīts, ierodoties Džolijas villā Losandželosā, ziņo tabloīds "The Sun".

"Viņi beidzot ir satikušies aci pret aci," raksta "The Sun". Pagājušajā nedēļā Pits ar savu balto "Tesla" automobili piebraucis pie Džolijas mājas un iegājis tajā pa sētas durvīm, rūpīgi raugoties, vai netiek novērots. Uzkavējies tur pusotru stundu, aktieris māju arī pameta pa sētas izeju.

Par ko abi sprieduši, tabloīdam nav zināms. Kāds avots paudis, ka "Breds izmisīgi vēlas, lai viss šis nesmukums pēc iespējas ātrāk beigtos, lai gan tikšanās dzīvē abiem ir kā zobu sāpes. Breds ļoti vēlas panākt mieru ar bijušo sievu".

Pirms mēneša Pits izšķīrās no 27 gadus vecās modeles Nikolas Poturalski, ar kuru viņu vienoja nenopietns, īslaicīgs romāns un par kuru arī Džolija neesot bijusi sajūsmā.

Pāris joprojām strīdas par tiesībām uz bērnu audzināšanu. Patlaban mājā Losandželosā Džolija dzīvo viena kopā ar visām sešām atvasēm.

Pits un Džolija izšķīrās 2019. gadā, Džolijai liedzot viņam tikties ar bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!