Foto: Privātais arhīvs
Popmūzikas karalienei Madonnai ir jauns draugs, ar kuru viņu vieno romantiskas attiecības, vairāki avoti ziņojuši britu tabloīdam "Mail Online". Ne Madonna, ne boksa treneris Džošs Popers pagaidām nav publiski apstiprinājuši, ka starp abiem uzplaukusi mīla, tomēr kopīgas fotogrāfijas eksistē.

64 gadus vecā dziedātāja, kā zināms, iecienījusi gados jaunākus vīriešus; nesen viņa šķīrās no puiša, kas par Madonnu bija 41 gadu jaunāks – romāns ar modeli Endrjū Darnelu ildzis piecus mēnešus.

Nu, kā ziņo "Mail Online", māksliniecei ir jauns favorīts – 29 gadus vecais Džošs Popers, kuram Manhatanas rajonā Ņujorkā pieder sporta zāle. Popers bijis treneris vienam no Madonnas dēliem, bet informēti ļaudis vēsta, ka siltas attiecības viņam izveidojušās ar māmiņu.

12. februārī Popers "Instagram" platformā publicējis fotoattēlus no boksa zāles. Vienā no kadriem viņa rokā ieķērusies Madonna melnās saulesbrillēs. Lai gan šāds attēls nav tieša zīme, ka starp abiem ir romantiskas saites, tabloīdam vairāki avoti ziņo, ka tā tomēr ir – abi tiekoties jau kādu laiciņu.

Madonnai pēdējais laiks nav bijis viegls. Pagājušajā nedēļā mūžībā devās viņas vecākais brālis, kuram Madonna savu iespēju robežās bija centusies palīdzēt cīņā ar alkoholismu, savukārt iepriekš Madonna nonāca ziņu virsrakstos visā pasaulē , kas dziedātājas seju padarījušas svešādu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!