Foto: Vida Press
2000. gadu pirmajā pusē lielu popularitāti iekroja Krievijas duets "t.A.T.u", kura dalībnieces bija piemīlīgas meitenes Ļena Katina un Jūlija Volkova. Volkovu faniem šobrī esot grūti pat atpazīt, raksta Krievijas slavenību portāli.

Jūlijai Volkovai šobrīd ir 36 gadi, un sieviete acīmredzami aizrāvusies ar mūžīgās jaunības noturēšanu, proti, viņas sejai veikti plastiskās ķirurģijas uzlabojumi.

Ceturtdien dziedātāja "Instagram" platformā ievietojusi selfiju ar suņuku, un zem ieraksta ļaudis pauž pārsteigumu par Vokovas vaibstiem, īpaši izbrīnīto acu skatienu.

Fani novērtējuši, ka kādreizējā zvaigzne nav lietojusi nekādus filtrus attēla uzlabošanā un parādījusi reālo seju, vienlaikus viņi ir satraukti: vai nav par daudz ķirurga skalpeļa pieskārienu; kritiķi ir pārliecināti, ka Jūlijai nevajadzēja iejaukties savā dabiskajā pievilcībā.

"Komsomoļskaja Pravda" raksta, ka Volkova ar dziedāšanu jau sen vairs nenodarbojas un šobrīd savus fanus priecē tikai ar rosību soctīklos. "Instagram" platformā viņai seko 307 000 interesentu.

Lai arī duets "t.A.T.u" sākotnēji tika apvīts ar auru, ka meitenes esot lesbietes, vēlāk izrādījās, ka tā nebūt nav, tā bijusi tikai producentu vēlme dueta popularitātes vairošanā. Jūlija Volkova ir divu bērnu māte – meitai Viktorijai ir jau 16 gadu, bet dēlam Samīram 13.
Foto: Vida Press
Atgādinām, ka grupa "t.A.T.u." tika dibināta 1999. gadā, kad Jūlija bija tikai 14 gadus veca. Desmit gadus vēlāk tika paziņots par dueta izjukšanu, un Jūlija pievērsās solokarjerai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!