Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolists Jānis Timma sociālajā tīklā "Instagram" saviem vairāk nekā 470 tūkstošiem fanu apvaicājies, kādi ir viņu jaunā gada plāni. Uz šo jautājumu sportists pats arī sniedzis konkrētas savas atbildes.

"Parunāsim par jaunā gada plāniem! Kādi ir jūsu galvenie mērķi? Ko jūs gaidāt no 2022. gada? Kas tevi motivē?" vaicāja Timma, kuram nesen pārtrūka sadarbība ar Kazaņas basketbola klubu "Unics", tāpēc nu viņš atkal var būt Maskavā kopā ar savu mīļoto sievieti Annu Sedokovu.

Uz paša uzdotajiem jautājumiem Timma arī pats atbildējis pa punktiem:

Gribu spēlēt un just kaifu no spēles;

Gribu kļūt labāks vīrs un labāks tēvs;

Gribu nopelnīt vairāk naudas nekā aizejošajā gadā;

Gribu sākt jaunu kriptovalūtas projektu.

"Delfi" jau vēstīja, ka Timmas kā basketbolista potenciāls šobrīd netiek realizēts – Timma tagad ar savu jauno aģentu risina sarunas ar trim komandām, kurās viņš vēlētos spēlēt. Esot izkristalizējies viens klubs. "Es tiešām zinu, ka tur būs mana vieta. Tur es būšu maksimāli noderīgs, tur man nebūs viegli, bet skaidri zinu, ka tā būs mana komanda," skaidroja Timma. Sportistam šķiršanās no Maskavas apgabala "Himki" komandas esot bijusi sarežģīta, un viņš tagad norāda, ka dzīve ir tikai viena un viņš pagājušajā gadā zaudējis pārāk daudz, lai to nenovērtētu. Viņš apsola, ka visiem būs par ko rakstīt un svinēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!