Foto: AFP/Scanpix/LETA

Izcilais Holivudas aktieris Toms Henkss līdzās daudzām citām zvaigznēm ieradies Kannu kinofestivālā, lai piedalītos filmas "Asteroīdu pilsēta" pirmizrādē. Lielā notikuma vakarā uz sarkanā paklāja kaut kas tomēr aizgājis greizi un radusies neparastāka situācija.

66 gadus vecais aktieris kopā ar savu kundzi Ritu Vilsoni piedalījās jaunās filmas pirmizrādē. Kā ierasts, pirms tam filmas veidotāji sapucēti maršē pa sarkano paklāju, kur labākos kadrus ķer preses fotogrāfi. Šādā veidā arī ticis iemūžināts pagaidām neizskaidrojams konflikts starp zvaigžņu pāri un Kannu kinofestivāla darbinieku.

Barga seja, rādīšana ar pirkstu un, iespējams, darbinieka izlamāšana – tā Henkss uzvedies konflikta brīdī, vismaz tā tas izskatās fotogrāfijās. Pēc nelielas izskaidrošanās un žestikulēšanas Henkss un Vilsone turpināja ceļu pa sarkano paklāju, it kā nekas nebūtu noticis.

Trešdienas pēcpusdienā aktiera kundze "Instgaram" vietnē viesa nedaudz lielāku skaidrību par notikušo, proti, tobrīd uz sarkanā paklāja bijis tik liels troksnis, ka neviens nevienu nav varējis sadzirdēt, tāpēc Henkss tik izteiksmīgi žestikulējis. Festivāla darbinieks neko nav "noziedzies".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!