Foto: LETA

Otrdien, 14. decembrī, piecdesmitos šūpļa svētkus atzīmē bijusī Dailes teātra un Jaunā Rīgas teātra aktrise, šobrīd uzņēmēja, rakstniece un influencere Agnese Zeltiņa.

Atzīmējot skaisto jubileju, Agnese Zeltiņa modusies jau divas stundas pirms sava oficiālā dzimšanas laika 6:20, un sākusi atskatu uz aizejošo gadu, viņa ziņo "Instagram" platformā. Zeltiņa pauž, ka gads bijis pārsteidzoši skaists, piepildīts un pilns ar svētībām. Viņa atzīmē ģimenes klātbūtni, darbu rotu uzņēmumā, kas viņu piepilda, četrus neaizmirstamus ceļojumus uz Itāliju, kā arī, protams, šogad iznākušo autobiogrāfisko grāmatu, kurā aktrise atskatās uz savu līdzšinējo dzīvi, tās pavērsieniem, pieļautajām kļūdām.

Kļūstot 50 gadu veca, Zeltiņa pirmo reizi dzīvē arī ļāvusies tetovējuma vilinājumam – kopš decembra sākuma viņas augšdelmu rotā apgāzts astoņnieks jeb bezgalības zīme. Žurnālam "Privātā Dzīve" bijusī aktrise skaidro šo izvēli: izrādās, astoņi ir viņas dvēseles skaitlis un tam ir liela ietekme Agneses dzīvē. Bet apgāzts astoņieks viņai katru dienu atgādina – esmu mūžīga un bezgalīga!

Latvijas tautā Zeltiņu iemīļoja vispirms teātra skatītāji – no 1993. līdz 1999. gadam viņa bija Dailes teātrī viena no prīmām, gadsimtu mijā Zeltiņa pārgāja uz Jauno Rīgas teātri un par lomu izrādē "Jūlijas jaunkundze" pat saņēma "Spēlmaņu nakts" balvu kā labākā otrā plāna aktrise 2004. gadā. Pēc tam viņa devās uz Maskavu, kur veiksmīgi realizēja sevi vairākās kinolomās, bet tālāk ceļš kopā ar toreizējo draugu Miku Ozoliņu vijās Holivudas virzienā. Holivudas aktrises karjera gan īsti nesanāca.

Zeltiņa bijusi neskaitāmu publikāciju varone savas intensīvās privātās dzīves dēļ – viņai aiz muguras virkne nopietnu un nenopietnu attiecību, kā arī viena laulība. Zeltiņa ir divu bērnu mamma, divu mazuļu vecmāmiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!