Foto: Privātais arhīvs

Latvijas jaunais seksa eksperts Edgars Toretto (attēlā ar daiļavām) pēc drosmīgas atzīšanās nimfomānijā un apņemšanās lauzt latviešu aizspriedumus par dažāda veida intīmām rotaļām, iet vēl tālāk un atklāj – viņam ļoti patīk sadomazohistiskas rotaļas gultā.

"Es spēju runāt par daudzām seksuālām baudām, bet mana mīļākā tēma ir sado-mazo. Jo tā ir mana mīļākā seksuālā rotaļa, mana tieksme un mans fetišs. Mans seksuālais rituāls. Sado-mazo ir viena no patīkamākajām seksa rotaļām - ne velti aizvien vairāk cilvēku atrod šīs asās izjūtas sevī un partnerī. Tas nav nekas neķītrs vai nosodāms.

Katrs šajā jomā izpaužas savādāk. Šī ir atkarība nevis mīlestība. Pārsvarā tās ir spēles vai teātris, kurā partneris var tev sagādāt sāpes, no kurām tu ķer kaifu vai pat nonāc transā," DELFI Izklaidei pārdomās par savu mīļāko rotaļu dalās Toretto.

Pirmo reizi sadomazohistiskām rotaļām viņu pakļāvusi kāda noslēpumaina meitene, un kopš tā laika Toretto ir kā apmāts ar šo nodarbi.

"Reiz pie vakariņu galda atzinos kādai meitenei, ka mani interesē sado-mazo lietiņas, ka esmu vairāk tāds kā sadists. Sadists ir tas, kuram sagādā baudu sist, mazohists - kuram sagādā baudu saņemt šos sitienus.

Mēs nonācām līdz viņas guļamistabai. Laikam iedarbojās mana pavedināšanas shēma. Un tur viņa atzzinās man, ka arī pati ir sadiste! Un es pakļāvos. Viņa saka mani skūpstīt, reizi pa reizei iekožot, katra reize bija arvien stiprāka. Viņa skūpstīja mani tik izteikti, ka man šķita - esmu septītajās debesīs! Viņa bija perfekta," jūsmīgi atceras tagadējais seksa guru.

Meitene skūpstījusi visu Toretto ķermeni, taču tālākie notikumi pilnībā izsituši puisi no līdzsvara. "Es cerēju, ka viņa izdarīs tā, lai es ieeju viņā. Bet es sajutu, kā pār manu ķermeni slīd... Viņas augstpapēžu kurpes papēdis! Tas apstājās man pie mutes, un viņa pavēlēja man to sūkāt. Meitene sadusmojās - es nemākot to pareizi darīt.

Bet protams, ka es to nemācēju! Es taču esmu vīrietis - vienīgais, ko esmu sūkājis, ir ledenes! Meitene paziņoja, ka pamācīs mani, un sāka mani apmierināt orāli. Katrs viņas pieskāriens man lika domāt, ka es beigšu!

Taču pēkšņi viņa pārtrauca. Jutu, kā pār manu muguru notek kas verdoši karsts. Tā bija svece. Viņa tecināja karstos sveķus man pār krūtīm, pār vēderu. Sajūtas bija neaprakstāmas, neteikšu, ka nepatīkamas.

Atmosfēra bija nokaitēta. Meitene paziņoja, ka esmu viņas vergs, ka man jādara visu, ko viņa liks. Tur nebija robežu! Biju gatavs visam! Viņa mani sita ar pātagu, saucot par nepaklausīgu, es neprātīgi gribēju viņā ieiet, bet viņa man to neļāva.

Varētu par to runāt mūžīgi. Tā bija neaprakstāma nakts ar neaprakstāmu sievieti." kaislīgi nopūšas Toretto. Viņš jau pirmajā tikšanās brīdī pamanījis, ka no šīs sievietes staro īpaša seksuālā enerģija. Nu viņš ar prieku secina, ka arvien lielāks skaits cilvēku nebaidās ļauties šai baudai un lēnām zūd arī citu slimīgie aizspriedumi šajā jomā.

"Es reāli pats sev negribu to atzīt, bet tas ir fakts - sado-mazo ir atkarība, kura saista daudz stiprāk, nekā mīlestība. Esmu novērojis, ka cilvēkiem daudz biežāk rodas tieksme pēc vardarbības seksā. Bet ir jāatceras ka sadomazohistiskās rotaļas un realitāte nav viens un tas pats.

Svarīgi izrunāt, cik tālu partneri var iet. Jo sadistam robežu nav, bet jautājums, vai mazohists var to izturēt? Ir jāatrod kompromisi. Es gribu, lai ikviens cilvēks izmēģina, kādu baudu tas var sniegt. Mīļie cilvēki, kļūstiet par mazohistiem vai sadistiem, izjūtiet to kaifu, to maģiju uz savas ādas!" Toretto aicina.

Viņš uzsver, ka šajās rotaļās nav nekā pazemojoša - gluži otrādi. Tā ir iespēja savai pelēkajai dzīvei piešķirt mazliet burvestības. "Ir tik daudz rotaļlietu, sākot ar rokudzelžiem, beidzot ar dažādām pātagām un lateksa kostīmiem, virvēm, korsetēm. Nebaidieties uzšaut partnerim pa dupsi! Bet tā riktīgi.

Pakļaujiet, partneri. Sasieniet viņam vai viņai rokas aiz muguras, nosēdiniet uz krēsla. Paņemiet pātagu, viegli pieskarieties intīmajām zonām. Rotaļājaties, esiet neķītri!

Iespējams, mūsu darba ikdiena paņem no mums mazliet par daudz. Sado-mazo rotaļas ir iespēja izkrāsot mūsu dzīvi," iedrošina eksperts. Pamācošās fotogrāfijas tapušas kopā ar Toretto sado-mazo komandu, klubu Ed Hardy, frizieri Marselino, to autors - Kristaps Bardziņš.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!