Foto: Privātais arhīvs
Pēc ārsta apmeklējuma šova "Ģimene burkā" varonis Uģis Kuģis guvis apstiprinājumu aizdomām, ka viņam būtiski pasliktinājusies redze. Viņa sievu Lindu tas izbrīna, jo laulene ikdienā nekādas izmaiņas vīru acu gaismā nav pamanījusi. Šāda Lindas attieksme nokaitina Uģi, kurš ir neizpratnē, kāpēc sieva neuztraucas par viņa veselību.

Jau kādu laiku Rīgas slavenais krišnaīts Uģis Kuģis sūdzas par savu veselību, precīzāk, viņš pamanījis, ka redze ir pasliktinājusies. Apmeklējot acu ārstu, Kuģa bažas piepildās, un ārsts iesaka vīrietim veikt lāzeroperāciju. Atnākot mājās, Uģis savas sajūtas izklāsta sievai, kura īsti netic, ka viņam ir kādas problēmas.

"Man grūti noticēt, ka viņš tik tālu neredz, jo tas taču nav tālu. Viņš droši vien ākstās. Es jau nezinu, kāda tā realitāte ir," par vīra ligu izsakās Linda. Uģis secina: tas tādēļ, ka sieva nemaz neinteresējas par viņa labsajūtu. Tā nu jautājums par acu lāzeroperāciju paliek uz jautājuma zīmes.

"Man patiktu, ka viņa vismaz reizi gadā man pajautātu, kā es jūtos," apgaroto Kuģi tomēr Lindas attieksme ir sadusmojusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!