Daudzas meitenītes uzaug, spēlējoties ar lellēm Bārbijām, bet dažas par tādām nolemj kļūt, un viena no viņām ir 24 gadus vecā Valērija Lukjanova (attēlā) no Odesas, kuras blogs esot populārākais kādas sievietes rakstītais resurss Krievijas internetā.

Lellītei līdzīgā Valērija internetā figurē kā amatue un blogā publicē pārdomas par dzīvi, pašas dziedātas dziesmas, faktus par NLO, bet - pats galvenais - fotogrāfijas, kuru dēļ viņa kļuvusi par plaša mēroga slavenību.

Valērijas augums ir 170 centimetri, svars - aptuveni 42 kilogrami, blonda matu krāsa, zaļas acis, bet ķermeņa parametri 88-50-88. Taču visvairāk publiku saista Valērijas tieksme izskatīties pēc iespējas līdzīgāk Bārbijai.

Viņa nenoliedz, ka ne reizi vien izmantojusi plastikas ķirurgu palīdzību, gan uzlabojot sejas aprises, gan palielinot krūtis, gan atsūcot taukus. Lai gan nelabvēļi Valēriju dēvē par "silikona lelli", viņa pati uzskata, ka ir gandrīz ideāli skaista.

Tiesa, ne visi tic, ka Valērijas ķermenis ir īsts, un izsaka aizdomas, ka fotogrāfijas pārveidotas ar PhotoShop programmas palīdzību.

Kā jau ierasts, reakcija uz Valērijas ārējo izskatu ir pretrunīga: vieni uzskata, ka viņa ir ne tikai neglīta, bet arī smieklīga, savukārt citi apgalvo, ka neko skaistāku mūžā nav redzējuši. Savukārt kāds komentārs apvieno abus viedokļus: "Sieviete ar absolūti ideālām ķermeņa formām ir garlaicīga sieviete".

Šobrīd Valērija joprojām uzlabo savas ķermeņa aprises un uzskata sevi par dziedātāju, tiesa, pagaidām ne gluži novērtētu. Tāpēc viņa uzsākusi pašreklāmas kampaņu, ar kuras palīdzību grib kļūt par slavenību Francijā vai kādā citā Eiropas valstī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!