Foto: Privātais arhīvs
Pēc dramatiskiem mīlas notikumiem savrupnamā Jūrmalā, kad Latvijas iedzīvotājs no sākuma pameta Ukrainas influenceri Sofiju Stužuku un tad filmas cienīgi pie viņas atgriezās, sieviete pavēstījusi, ka mēģinās veidot ģimeni kopā ar izskatīgo Antonu.

27 gadus veco Ukrainas slavenību Sofiju Stužuku kara bēgles gaitas atvedušas uz Latviju, kur viņa īrē māju Jūrmalā kopā ar Latvijas pilsoni. Līgosvētkos pāris dramatiski pašķīrās, taču nu atkal ir kopā un, kā ziņo Stužuka, viņiem ir nopietni plāni nākotnei.

Ja agrāk Stužuka vairījās savam kuplajam pielūdzēju pulkam rādīt mīļoto, tad tagad savu puisi parādījusi visā krāšņumā un iepazīstinājusi ar viņu divās bilžu galerijās instagramā.

"Mana mīlestība Antons. Cilvēks, ar kuru kopā jūtos nenormāli laimīga. Kurš man dāvāja mīlestību un milzīgu atbalstu visā tajā trakumā, izceļojot no valsts. Cilvēks, kurš pieņem mani un manas ģimenes locekļus. Mēs vēlamies un mēģināsim veidot savējo," saka daiļā Sofija, kura Rīgā ieradās kopā ar trim saviem bērniem.

Viņa stāsta, ka Antons ir ideāls vīrietis, taču viņš nelieto sociālos tīklus – "Instagram" viņam esot sveša lieta, un tas neesot viegli, skaidro ukrainiete. Taču skaistule sola arī turpmāk vēstīt par savu mīļoto vīrieti, un jau nākamajā dienā viņa ļāva ieskatīties pāra kopīgajās vakariņās restorānā "Sky lounge" Filozofu nama augstceltnē. Tur pārītis pozēja Rīgas panorāmas fonā.

"Šķiet, mēs esam izšķīduši viens otrā. Pat nezinu, kā to aprakstīt, bet acis izsaka visu. Es viņu mīlu ļoti, ļoti," saka Stužuka un piebilst, ka līdz 24. februārim abi astoņus mēnešus lidoja viens pie otra, bet tad dzīve pati visu sakārtoja viņu vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!