Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Ārzemju mediju ievērību izpelnījusies šovasar veikta aptauja, kurā noskaidrota seksīgākā nācija pasaulē. Godpilnajā pirmajā vietā ļaudis ierindojuši ukraiņus. Savukārt latviešiem nav izdevies iekļūt top 50.

Datus apkopojis ceļojumu un dzīvesstila medijs "Big 7 Travel", kura auditorija, kā liecina mājaslapā norādītā informācija, ir mileniāļi un tie, kuri ikdienā priekšroku dod mobilajām ierīcēm.

Aptaujas aprakstā norādīts, ka tā veikta sociālo tīklu platformās, kur medijam kopumā ir aptuveni 1,5 miljoni sekotāju.

Ļaudis aicināti nosaukt, viņuprāt, seksīgākās nācijas pasaulē. Tiesa, kā norāda aptaujas veicēji, viņi nav īpaši norādījuši vai izskaidrojuši vārda seksīgs nozīmi un ļāvuši to interpretēt katram pa savam.

Top 50 seksīgāko nāciju apkopojuma godpilnajā pirmajā vietā ierindojas ukraiņi. Tā, piemēram, ukraiņu izcelsme ir arī amerikāņu aktrisei Milai Kunisai (attēlā), kura dažādu izdevumu veidotajās aptaujās vairākkārt atzīta par vienu no skaistākajām sievietēm pasaulē.

Tikmēr topa otrajā vietā ierindojas dāņi, bet trešajā – filipīnieši. Ceturtajā vietā gozējas brazīlieši, bet piektajā – austrālieši. Apkopojuma sestajā vietā ir Dienvidāfrikas iedzīvotāji, septītajā – itāļi, astotajā – armēņi, devītajā – angļi, bet topa pirmo desmitnieku noslēdz kanādieši.

Topā iekļuvuši arī krievi (33. vieta), spāņi, čehi, kenijieši, izraēlieši, ķīnieši, poļi, indieši, meksikāņi, somi, ungāri, beļģi, zviedri, skoti un daudzi citi, tostarp arī lietuvieši, kuri ierindojas 32. vietā. Savukārt apkopojuma 50. vietā ierindojas īri.

Ar visu topu var iepazīties šeit. Jāatzīmē, ka aptauja ļaužu vidū jau izraisījusi visai plašu ažiotāžu un pretrunīgu vērtējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!