Foto: Instagram.com/runnerritual/
Daudzi Vecgada vakarā nosolās, ka atmetīs kaitīgus ieradumus, vairāk sportos un darīs daudz citu vērīgu lietu, taču ne vienmēr pūles attaisnojas. Dažiem "kājiņa paslīd" jau pirmajā jaunā gada dienā.

Sociālajos tīklos arvien populārāka kļūst mirkļbirka #resolutionfails. Tās ietvaros ļaudis dalās ar bildītēm, kurās iemūžinājuši, kā viņiem nevedas ar sev un citiem doto solījumu pildīšanu.

Tā, piemēram, daudzi šogad apņēmušies atmest smēķēšanu un nelietot alkoholu, taču knapi pagājusi viena nedēļa, un vecie netikumi jau atgriezušies.

Tāpat daudziem īstas mokas šī gada sākumā nācies izciest, jo tie nosolījušies ēst veselīgi un apmeklēt sporta zāli. Kā liecina sociālajos tīklos publicētie foto, daudzi salūzuši. Tā vietā, lai veiktu fiziskās aktivitātes, dažs labs uzmundrinājis sevi ar kalorijām bagātu burgeri.

New year, new me; overweight #ResolutionFail #brunch #TheBreakfastClub #Brighton #Pancakes #WorthIt

A photo posted by Jodie (@jodielund93) on Jan 2, 2016 at 6:07am PST

Plan for the new year was to cut back on the wine. Not going so well!! 🍷 #wino #resolutionfail #redwine #oops #pink

A photo posted by Claire :) (@lilmisshealthydolly_dots) on Jan 1, 2016 at 1:57pm PST

Starting good eating tomorrow! #NewYear #ResolutionFail

A photo posted by Runner Girl (@runnerritual) on Jan 1, 2016 at 2:01pm PST

Ar solījumu veikšanu pagalam nesokas arī austriešu izcelsmes aktierim un bijušajam Kalifornijas gubernatoram Arnoldam Švarcenēgeram. Viņš šogad apņēmies atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, taču lielā apņēmība izčibējusi nebūtībā, kad viņš ieraudzījis treknu kūciņu.

My New Year's resolution was to lose weight. Thanks to Schmidt's in Columbus, I am right on track. pic.twitter.com/rVaaiOp5yr— Arnold (@Schwarzenegger) January 4, 2016

#cleanandlean #leanin15 #thebodycoach #resolutionfail

A photo posted by stuart83 (@stuart83) on Jan 1, 2016 at 4:40pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!