Foto: Privātais arhīvs
"Amerikas auto" direktors Aldis Sāmītis ir kopā ar talantīgās Balčus ģimenes mūziķi – čellisti Kristiānu Abiļevu, šonedēļ ziņo izdevums "Privātā Dzīve".

Režisores Ditas Balčus un arhitekta Māra Balčus meita Kristiāna Abiļeva kopš februāra ir kopā ar uzņēmēju Aldi Sāmīti, "Privātajai Dzīvei" atklājusi pati Kristiāna, kura jaunās mīlas dēļ pārcēlusies no Rīgas uz Jūrmalu.

"Tas ir neticami skaisti, ka esam satikušies," pauž čelliste, kura par uzņēmēju ir 29 gadus jaunāka.

Aldim Sāmītim aiz muguras ir divas laulības, un arī Kristiāna vēl nupat bija precējusies ar datorgrafiķi Mārtiņu Abiļevu, slavenā Austrumu cīņu speciālista Māra Abiļeva dēlu. Kristiānai un Mārtiņam ir piecarpus gadus vecs dēls, bet attiecības ar vīru krietni sašķobījusi Covid-19 radītā krīze.

Kristiānai šīs nav pirmās attiecības ar gados vecāku vīrieti. Plašāku atpazīstamību Latvijā viņa savulaik iekaroja kā komponista Jura Kulakova draudzene, kurš par Kristiānu ir 28 gadus vecāks. Mākslinieku attiecības bija vētrainas un beidzās ar čellistes nokļūšanu klosterī Spānijā, kur pusotru gadu atguvās no, kā reiz izteicās Kulakovs, grimšanas bohēmā.

Kulakova un Abiļevas attiecības ilga nepilnus trīs gadus. Lai gan komponists bija savu draudzeni bildinājis, kāzas tā arī nenotika. Savukārt klosterī pavadītais laiks ļāvis Kristiānai pārraut saikni ar veco dzīvi, vēsta publikācija "Privātajā Dzīvē".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!