Foto: F64

Uzņēmējs, "Lido" ēdināšanas impērijas dibinātājs Gunārs Ķirsons intervijā žurnālistam Armandam Tripānam atklāj, ka visvairāk nožēlo savas laulības krahu, pie kā pats arī bijis vainīgs.

68 gadus vecais Ķirsons bijušo sievu Larisu sauc par "vissvētāko cilvēku man".

Lai gan abu laulība šķirta jau pirms daudziem gadiem, Ķirsons šo notikumu rūgti nožēlo.

Kanāla "360TV" sarunu raidījumā "Rezervēts" Ķirsons atklāj, ka laulība izjukusi viņa vainas dēļ, proti, viņam sanācis ieskatīties citā sievietē, līdz ar to viņš krāpis sievu Larisu.

Uz jautājumu, vai nav tā, ka sievietes Ķirsona dzīvē vairāk mīl viņa naudu nekā viņu pašu, uzņēmējam ir atbilde – sirsnīga un skaudra vienlaikus.

"Viena no skaistākajām sievietēm pasaulē ir mana pirmā sieva Larisa. Kad mēs izšķīrāmies, viņa nevienu santīmu man nepaprasīja. Viņa ir viena no cilvēciskākajām sievietēm, kāda vien var būt. Mēs bijām ļoti laimīgi... Izšķīrāmies manas vainas dēļ, jāatzīst," vaļsirdīgs ir Ķirsons.

Ķirsons ieķēries citā sievietē. "Es nedrīkstēju to darīt," viņš atzīst.

Viņš saprot, ka cīnīties ar iekāri un vēlmi spert sānsoļus jaunam vīrietim ir grūti, taču, ja reiz partnera krāpšana ir notikusi, šo kļūdu vajadzētu atzīt sev pašam, izdarīt secinājumus par atbildību un tālāk tā vairs nedarīt.

Laulība ar Larisu izjukusi, taču pat pēc daudziem gadiem abu starpā joprojām ir ciešas draudzīgas attiecības.

Ķirsona laulībā ar mākslinieci Larisu dzimusi meita Evija – arī viņa ir māksliniece un interjera dizainere "Lido" restorānos.

Par to, ka laulība ar Larisu jau sen šķirta, Ķirsons publiski presei pavēstīja 2014. gadā. Tas notika vienlaikus ar informāciju, ka uzņēmējam Vācijā piedzimusi vēl viena meita, kurai dots Emīlijas vārds.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!