Foto: LETA/Privātais arhīvs
Tējas zīmola "Apsara" radītājs Ikars Keišs 60 gadu vecumā izšķīries no savas laulātās draudzenes – interjera salona "Ticians" saimnieces Baibas Keišas, kura pēc šķiršanās nu atkal ir Baiba Pāvuliņa. Uzņēmējs ar Baibu bija precējies pat divreiz, šonedēļ vēsta izdevums "Kas Jauns".

Ikara un Baibas Keišu kopdzīve ilga daudzus gadus, pārim vairākkārt pašķiroties un atkal saejot kopā. Abu starpā reiz jau bijusi oficiāla laulības šķiršana, taču pēc tam pāris vēlreiz oficiāli salaulājās, tādējādi abi precējušies divreiz. Nu Keišu laulībai pavisam pielikts punkts un Ikars Keišs sabiedrībā izgājis ar jaunu draudzeni – juristi Ivitu Baumani.

"Mūsu "geims" ar Baibu ilga 17 gadus! Te kopā, te atsevišķi, te atkal kopā. Mūsu attiecības bija savā ziņā kā seriāls. Pat neatceros, cik reižu šo daudzo gadu laikā bijām pašķīrušies," izdevumam "Kas Jauns" pastāstījis uzņēmējs.

Šķiroties starp abiem nekāda manta nav dalāma. "Arī par mājokli domstarpību nebija. Es aizgāju prom, jo māja, kurā dzīvojām, bija Baibas mantotā māja. Tagad dzīvoju īrētā platībā, jo to māju, ko pats uzbūvēju, es atdevu dēlam," saka Keišs.

Viņš atzīmē, ka ar šķirto sievu ir "normālas" attiecības, tiesa abus izšķīra rakstveidā. "Šķiršanās procesā neesam redzējušies. Bet nav nekāda naida vai agresijas. Baiba jau ir ļoti sakarīga sieviete, un tagad oficiāli gan viņai, gan man ir jauna, skaista dzīve," Keišs paskaidro "Kas Jauns".

Ikara Keiša pirmā laulība bija ar uzņēmēju Ievu Keišu, šajās attiecībās pasaulē nāca viņa pirmdzimtais Dāvids, kura dzīve traģiski aprāvās 25 gadu vecumā pirms pieciem gadiem, raksta žurnāls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!