Foto: Kadrs no video
Brazīliešu izcelsmes futbolists un reperis Felipe Gabriels Ksavjērs jau vairākus gadus par savām mājām sauc Latviju, un visai lielu popularitāti izpelnījušies viņa video, kuros tiek salīdzinātas vietējās nacionālās īpatnības ar viņa dzimteni. Savā jaunākajā sižetā jauneklis dalījies novērojumos par attiecībām.

Sižets, ar kuru Felipe aizvadītās nedēļas izskaņā padalījies "YouTube", jau noskatīs vairāk nekā desmit tūkstošus reižu. Klipā brazīliets, kurš iemācījies tekoši runāt latviski, stāsta par sieviešu un vīriešu savstarpējām attiecībām.

Tā, piemēram, Felipe ir piefiksējis, ka vīrietim Latvijā, iesaistoties attiecībās, jārēķinās ar lieliem tēriņiem. Visos svētkos meitenēm tiek dāvināti dārgi ziedi, tikmēr vīrieši svētkos parasti paliek bešā. Brazīlijā vīrieši ar puķu dāvināšanu neaizraujoties.

Felipe arī pamanījis, ka vīrieši Latvijā ļoti rūpējas par savām sievietēm, atver un patur durvis, lutina un apdāvina viņas, kā arī, ejot uz randiņu, ļoti piedomā pie tā, kas tiek vilkts mugurā.

Tāpat arī atraktīvais jauneklis pastāstījis, ka Brazīlijā draudzība bez intīmiem sakariem starp sievieti un vīrieti ir ļoti izplatīta un saprotama, tomēr, kā novērojis Felipe, latvieši bieži vien netic, ka sieviete un vīrietis var būt tikai draugi.

"Visi latviešu puikas attiecībās ir zem tupeles," par sieviešu un vīriešu attiecībām Latvijā kopumā secinājis Felipe.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!