Foto: Privātais arhīvs
Improvizētā medusmēneša izskaņā nepatīkams piedzīvojis skāris pašmāju influenceri Kasparu Kambalu – viņš Čīlē ticis apzagts. Par šaušalīgajiem notikumiem TV kameru priekšā stāsta Kambalas kundze Olga, kura nule atgriezusies no tikšanās ar vīru.

Bijušais basketbolists, tagad kaņepju eļļas influenceris Kaspars Kambala Dienvidamerikā atrodas, kā pats saka, darba darīšanās. Nesen viņš aicināja savu sievu viņam uz laiciņu pievienoties. Izbaudījuši laiku kopā, Olga Kambala atgriezusies Rīgā un saņēmusi satraucošu ziņu no vīra – Kasparam Čīles lidostā nozagta "Louis Vuitton" soma.

Notikušo rekonstruē viņa: "Kaspars sēdēja Čīles lidostā kādā kafejnīcā un somu nolika sev pretī. Labi, ka telefons un pase bija kabatā, jo parasti viņš arī to iek somā," saka Kambala. Lidostas videonovērošas kameras fiksējušas šādu ainu: kāds svešs vīrietis paceļ savu jaku, veikli novicina apģērbu gar dārgo somu un to paņem.

Olga par šo situāciju jūtās ļoti nelāgi, jo ceļojuma laikā abi esot staigājuši pa visādiem šaubīgiem rajoniem, kuros garnadži nebūtu pārsteigums, taču vīrs ticis apzagts lidostā, kur darbojas drošības kontrole un novērošanas kameras. Šobrīd pāris liek lielas cerības, ka policijai izdosies zagli noķert.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!