Foto: Publicitātes foto

13. aprīlī laulības ostā vēlreiz iestūrēja sportists Kaspars Kambala. Daži kadri no kāzām un "medusmēneša" publiskoti attiecību šovā "Mīla burbulī".

"Mēs esam apprecējušies un laimīgi, paldies visiem par apsveikumiem. Tas bija priekš mums. Mēs to izdarījām priekš sevīm un mums bija riktīgi kruta," realitātes šovā "Mīla burbulī" pirmajās sajūtās pēc nesenajām kāzām dalās Kaspars Kambala.

Viņam pievienojas sieviņa Olga un neslēpj, ka tā tik tiešām bijusi abiem ļoti īpaša diena. Kā laulātie atklāj raidījumā, pirmo kāzu nakti viņi pavadījuši greznā Jūrmalas SPA viesnīcā, baudot suši, šampanieti un romantisku divvientulību. Taču ar medus mēnesi Kambalas pagaidām lēmuši "iepauzēt".

"Delfi" jau vēstīja, ka sportists, tagad marihuānas izstrādājuma influenceris, iepriekš bija zināms kā vīrs ar pamatīgu pieredzi draudzenēs, viņam bijusi arī viena laulība un attiecības, kurās dzimuši bērni. Ja attiecības beidzas, Kambala nekad ilgi nav dzīvojis vecpuisī, jo tūdaļ klāt ir jauna draudzene. Iepazīstot dāmas, Kambalas pēdējā draudzene Olga kļuvusi arī par laulāto. Abiem šīs ir otrās laulības dzīvē.
2020. gada nogalē izjuka Kaspara pusotru gadu ilgusī draudzība ar modeli Loretu Ezeriņu, un jau 2021. gada janvārī sportists savus sekotājus soctīklos iepazīstināja ar jauno izredzēto – uzņēmēju Olgu, kuru viņš pamanījis "Instagram" platformā pēc tam, kad Olga izpaudusi simpātijas. Olga tobrīd bija precējusies ar savu triju meitu tēvu; sešpadsmit gadu ilgā laulība izira pēc tam, kad mīlas valgos nonāca Olga un Kaspars. Kambala nesen TV šovā pauda, ka līdz šim viņa dzīvē horizontāli guldītas ap 300 līdz 500 sieviešu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!