Foto: Kadrs no video

Latviešu basketbolists Jānis Timma, kurš nule sācis darbu Leiklendas klubā "Magic" (Orlando "Magic" fārmklubs), Visu mīlētāju dienā pamatīgi pārsteidzis savu sievu dziedātāju Annu Sedokovu. Būdams prom no mājām, viņš tomēr pamanījās viņas acu priekšā uzburties.

Jānis Timma pēdējās dienas uzturējās Ēģiptē, kur svētdien G līgas komanda Leiklendas "Magic" ar 113:78 pārspēja Kairas "Zamalek". Pēc spēles Timmas komandai jālido atpakaļ uz ASV, taču Valentīndiena ieviesusi korekcijas Timmas plānos. No viņa varētu mācīties visi mīlnieki, kam darba dēļ nākas braukāt pa pasauli!

Annas Sedokovas 14. februāra ikdienas aktivitātes instagramā neliecināja par to, ka viņa šo dienu svinēs kopā ar savu vīru, – sieviete dalījās ar dažādiem mīlestības vēstījumiem vienatnē. Izrādās, Timma sievai bija teicis, lai viņa ir mājās, jo kurjers piegādās dāvanas. "Viņa nezināja neko par maniem plāniem," publiskoto pārsteiguma video komentēja sportists.

"Tas bija mans pagājušās nedēļas noslēpums. Zināju, ka pēc Ēģiptes man būs iespēja. Un viņa nedrīkstēja būt viena šajā dienā! Viņa man ir unikāla, un man viņas diena bija jāpadara labāka," teic Timma, internetā ievietojot ar savu tālruni uzņemtu video, kā viņš burtiski uzburas Maskavas dzīvokļa durvju priekšā pavisam negaidīts. Timma savai karsti mīļotajai sievai pasniedza sarkanas rozes teju viņas pašas augumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!