Foto: Kadrs no video

Austriete Končita Vursta, kura aizvadītajā nedēļā uzvarēja Eirovīzijas starptautiskajā dziesmu konkursā, kļuvusi par šī brīža spožāko šovbiznesa zvaigzni Eiropā, un vislielāko ažiotāžu, protams, izraisījusi viņas unikālā atpazīšanās zīme – kuplā bārda -, kura izpelnījusies neviennozīmīgu novērtējumu arī starp latviešiem.

Šonedēļ publiskajā telpā parādījies interneta projekta Plumbuddy veidots sižets, kurā noskaidrots, ko latvieši domā par bārdainām sievietēm un kādas izjūtas viņiem raisījusi Končitas uzvara Eirovīzijā.

Ekspresintervijā piedalījušies vairāki Rīgas ielās nejauši sastapti cilvēki, un, apkopojot ļaužu vērtējumu, var secināt, ka pašmāju jaunieši nav sajūsmā par bārdainām sievietēm, taču tajā pašā laikā arī saprot, ka mākslinieki spožas karjeras un slavas dēļ ir gatavi darīt visneiedomājamākās lietas.

Plumbuddy ir interneta projekts, kurā darbojas divas meitenes - Annija un Santa. Apņēmīgās jaunietes izveidojušas Youtube kanālu, kurā regulāri publicē videoklipus un sižetus par dažādām aktuālām tēmām.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!