Foto: Publicitātes foto
Latvijā dzīvojošais brazīliešu aktieris, reperis un influenceris Felipe Gabriels publicējis interesantu video, kurā pastāsta par paša novērotajām latviešu īpatnībām.

"YouTube" ievietotajā materiālā viņš asprātīgi norāda uz situācijām, kurās latvieši bieži vien, gribot vai negribot, mēdz viņam un citiem... samelot.

Video "5 lietas, ko latvieši saka, kurām viņš vairs netic", Felipe norāda, ka latvieši bieži vien mēdz būt aizmāršīgi, mēdz stāstīt "baltos melus", kā arī īpaši atzīmē nu jau par klasiku kļuvušo latviešu izteicienu: "Uz vienu dzērienu!"

Pats Felipe portālam "Delfi" teic, ka šis video ir kā turpinājums viņa novērojumiem par latviešiem un mūsu īpatnībām. Felipe apsola, ka arī tuvākajā nākotnē no viņa var gaidīt līdzīgus video.
Brazīliešu izcelsmes aktieris, reperis un influenceris Felipe Gabriels Ksavjers jau vairākus gadus mitinās Latvijā, iesaistoties dažādos zināmos projektos, kā arī apgūstot latviešu valodu un kultūru.

Tomēr īpašu popularitāti Felipe ieguvis Lietuvā, kur kā aktieris spēlējis galveno lomu filmā "Importētais līgavainis" ("Importinis Jaunikis"). Felipe arīdzan piebilst, ka tūlīt klajā nāks viņa dziesma, kas tapusi kopā ar Reiku un citiem Latvijā zināmiem izpildītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!