Foto: Privātais arhīvs
Viesnīcas "Hotel Roma" pārvaldniece un tajā esošā restorāna "Mazais Otto" vadītāja Linda Mūrniece ir jauna darba meklējumos, noskaidroja portāls "Delfi". Bijusī iekšlietu un aizsardzības ministre pagaidām darbu meklē pasīvi, tomēr ir noskaņota tikt pie savas sapņu nodarbošanās.

Vecrīgas sirdī esošā viesnīca "Roma" pieder azerbaidžāņu uzņēmumam, un Linda Mūrniece tajā rosās kopš 2013. gada vasaras. Viesnīca kopš pērnā gada marta nonākusi pārdošanā, taču pircējs vēl nav atradies. Vienlaikus Mūrniece jau savlaicīgi lūko pēc jauna darba, viņa atjauninājusi CV un bijusi arī uz kādu interviju.

"Pagaidām jaunu darbu meklēju teorētiski. Kādu dienu jau viesnīcu pārdos un man šis darba posms būs beidzies. Protams, kamēr viesnīca nav pārdota, es to nevaru atstāt, jo ēka jāuztur un arī "Mazais Otto" strādā, cik nu šajos apstākļos ir iespējams," sarunā ar "Delfi" teic viesnīcniece. Viņasprāt, Rīgā šobrīd nav tādu viesnīcu, kas netiek pārdotas.

Mūrniece atklāj, ka pati gluži vai sabijusies no sava CV, tas neesot vienkāršs, tāpēc viņa domā, ka atrast jaunu darbu nebūšot nemaz tik viegli. "Bet man ir idejas arī tādam gadījumam! Man ir mani lauki, kuri vienmēr ir plāns B," optimistiski spriež bijusī iekšlietu ministre.

Vaicāta, vai ir kāda joma, kas būtu vistuvāk viņas sapņu darbam, Mūrniece teic: "Kādreiz man gribējās pārvaldīt pili vai muižu. Šķiet, ka to es protu gan!"

Lindas Mūrnieces pirmā darbavieta bija dienests policijā, pēc tam īsu laiku viņa pastrādājusi bankā par projektu vadītāju, bet tad devās politikā, kur rosījās dažādos amatos, tostarp bija arī Latvijas iekšlietu ministre un aizsardzības ministre.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!