Foto: Privātais arhīvs
Kopš došanās peļņā uz ārzemēm, nekas nav zināms par Magones Šutovienes vīru Žani.

Dzejniece līdz šim noslēpumaini klusējusi par mīļotā gaitām, liekot uzvirmot runām, vai tikai abu laulībā nav iestājies atsalums... Nu šova "Slavenības. Bez filtra" jaunākajā sērijā šova zvaigzne gatava atklāt patiesību – abu attiecības tik tiešām draud sagraut greizsirdība.

Žanis esot pat pieprasījis šķiršanos, neatbild uz telefona zvaniem un nav apsveicis meitiņu Magnoliju Latviju dzimšanas dienā, bet tad, kad tomēr paceļ klausuli, retās sarunas ar sievu ik reizi pārvēršoties par skaļu pārmetumu gūzmu.

Nesaskaņu pamatā ir fakts, ka Magone savā mājā uzņēmusi kolēģi – dzejnieku, kurš viesojies pie viņas laikā, kad abi darbojušies pie jaunā vārsmu krājuma.

"Pēdējā laikā mūsu attiecības ir aizgājušas galīgi nekur. Tur ir strupceļš, man liekas, jau finišs. Mēs praktiski neesam sazinājušies normālā valodā. Tagad pēdējās sarunas, ko es vēl uzklausīju, bija lamas un pārmetumi četrdesmit minūšu garumā par to, ka es Latvijā uzdzīvoju ar vīriešiem, ka es vedu uz savu māju visādus... Vārdsakot, es esmu tāda, kas nav viņa cienīga, un ir jāšķiras. Jo viņš, redz, nevar piedot, ka pie manis ir bijis dzejnieks, ka mēs esam nodarbojušies ar mākslu un viņam neinteresē ar ko vēl – varējusi vest uz Gulbenes viesnīcu gulēt ar viņu tur, nevis viņa mājā," abu attiecību līkločos ļauj ielūkoties Magone un piebilst, ka māju gan viņa esot izpirkusi pati par saviem līdzekļiem un Žanim neklātos to saukt par savu.

Emigrācijā esošais Žanis arīdzan nesūtot ģimenei naudu. "Nevienu pašu eiro! Viņš saka – es naudu nevaru iedot, jo man ārzemēs nav konta, bet bankas ciet. Es saku, lai izdomā citu variantu, jo man vajag bērniem ēst dot un es neesmu ar mieru viena pati par visu gādāt. Es vienkārši jūtos apčakarēta – vīrietis mani kāsa, cik nu man naudas bija, mans konts ir iztīrīts. Tagad viņš aizbrauca pelnīt sev un paziņoja, ka grib būt brīvs, jo es neesmu viņa cienīga," sašutusi ir Šutoviene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!