Foto: Publicitātes foto
Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" un Magones Šutovienes fani ne reizi vien bijuši liecinieki karstiem strīdiem dzejnieces un viņas vīra Žaņa starpā, kuru iemesls visai sadzīvisks – finanšu jautājumi. Nu Žanis atradis risinājumu.

Magone īsti nav mierā ar to, ka Žanis sēž mājās un nepelna naudu. Šutovs uzskata, ka Gulbenes pusē viņa prasībām atbilstoši atalgotu darbu atrast neesot iespējams. Turklāt vīrietis ne reizi vien izteicis vēlmi doties peļņā uz ārzemēm, taču Magone šo ideju allaž apslāpējusi, sakot, ka viena nespēs tikt galā ar saimniecību un bērnu audzināšanu.

Nu, šķiet, vadzis ir lūzis, un viņa domas mainījusi – laulātie jau detalizēti apspriež Žaņa aizbraukšanas plānus. Līdzās virknei pārdomu, Magone mīļotajam jautā vienu no svarīgākajiem jautājumiem, kas šādā situācijā uztrauktu ikvienu sievieti – kā es tikšu galā? Uz ko Žanis atbild: "Ar dievpalīgu! Iepazīsies ar jauniem cilvēkiem, kas palīdzēs. Un būs atkal jauni pagriezieni dzīvē," spriež Šutovs.

Lai arī nav viegli rūpes par saimniecību un kuplo ģimeni ņemt tikai uz saviem pleciem, šovu zvaigzne ir pārliecināta – ja arī šoreiz liegs vīram doties peļņā, viņa riskē, ka Žanis to pēcāk viņai nemitīgi pārmetīs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!