Foto: DELFI
Aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Romija Zeltiņa (attēlā), kura šobrīd audzina savu meitiņu Mīlu Jasmīnu un no publicitātes vairās, pievēršoties ģimenes dzīvei, aizrāvusies arī ar gatavošanu. Īpaši viņa savas prasmes pilnveidojusi toršu un kūku cepšanā un pat uzsākusi nelielu biznesiņu.

Sava sociālā tīkla Facebook profilā Marija regulāri publicē dažādus gastronomiskos brīnumus. Viņa labprāt padalās arī ar kūku receptēm un gatavošanas gaitu, savukārt jūlija vidū viņa cepa savu pirmo pasūtījuma torti.

Cilvēki slavē Marijas kūkas un apgalvo, ka viņai ir talants, kuru vajadzētu turpināt attīstīt, un nākotnē aizraušanos ar tortēm pārvērst par kaut ko lielāku un iespaidīgāku, piemēram, nopietnu biznesu. Arī Marijas mamma, aktrise Agnese Zeltiņa, priecājas par meitas aizraušanos.

"Labi, ka neesmu klāt šajos neskaitāmajos izmēģinājumos ar kūciņām, tortītēm, mafiniem un tā tālāk. Meitiņ, varbūt tomēr mācīties ajūrvēdu uz dārzeņiem un tā?" pie viens no bildēm pajokojusi Agnese.

Savukārt viens no Marijas pēdējā laika eksperimentiem, kurš pamatīgi sakārdināja viņas draugus un paziņas sociālajos tīklos, bija baltās šokolādes trifeles ar dažādu augļu un ogu pildījumu, kas ne vienam vien komentētājam pie publicētās bildes lika siekaloties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!