Foto: AFP/Scanpix

Augusta sākumā Jūrmalā savu desmito jubileju atzīmēs populārais Krievija humora šovs Comedy Club, un festivālu Augstā humora nedēļu plāno apmeklēt daudzas ārvalstu šovbiznesa zvaigznes, starp kurām būs arī amerikāņu ballīšu karaliene Parisa Hiltone (attēlā).

Tuvojoties lielajām svinībām, sākusies arī gatavošanās slaveno viesu uzņemšanai, un, kā jau ierasts, lielākā daļa no viņiem pasākuma rīkotājiem jau atsūtījuši savu prasību sarakstus jeb "raiderus".

Kā liecina Hiltones pārstāvju atsūtītais saraksts, slavenās Hilton viesnīcu ķēdes mantinieces prasības ir visnotaļ pieticīgas un nekādas ekstravagantas vai neizpildāmas vēlmes raiderī nav.

Latvijā slavenā blondīne plāno ierasties ar nelielu kompāniju - uz Jūrmalu viņu pavadīs menedžeris, publicists, apsargs, frizieris un vizāžists, kā arī pagaidām nezināms viesis, un gan lidmašīnas biļešu rezervācijai, gan reģistrācijai viesnīcā viņa izmantos pseidonīmu.

Jūrmalā Hiltones drošībai ir jāsagādā apsargs, kuram ir tiesības nēsāt ieroci un kurš augsto viešņu uzmanītu 24 stundas diennaktī.

Nakšņošanas sakarā Hiltones prasības nav pārmērīgas - penthausa vai prezidenta numuriņam jāatrodas patālāk no liftiem, bet kā izklaidējošai lasāmvielai apartamentos jābūt modes un tenku izdevumiem, piemēram, US Weekly, Vogue, Star un citiem.

Tāpat numuriņā jābūt džakuzi, svecēm ar lavandas un vaniļas aromātiem, CD un DVD atskaņotājiem, ziediem un citām ikdienā nepieciešamām lietām.

Lai pārvietotos, Hiltone labprāt vēlētos melnas krāsas apvidus auto vai sedanu, un priekšroku viņa dotu BMW, Mercedes vai General Motors koncerna zīmolu auto. Pasākuma rīkotājiem ir jānodrošina viņai privātais šoferis, auto logiem ir jābūt tonētiem un mašīnā jābūt iespējai uzlādēt Blackberry viedtālruni.

Arī ēdienkartes izvēlē Hiltone nav pārlieku izvēlīga - brokastīs viņa vēlas omleti no olu baltumiem ar īpaši daudz sīpoliem, tomātiem, kartupeļu pankūkas un bagātīgu Heinz kečupa devu.

Tāpat ēdienkartē jābūt dažādiem gaļas ēdieniem un zivīm, kā arī organiski audzētiem un viegli apstrādātiem dārzeņiem un svaigiem augļiem, no kuriem Hiltonei visvairāk kārotos banānus, zemenes, arbūzus un ķiršus.

No zupām Parisa vēlētos vistas-nūdeļu zupu vai tomātu virumu ar baziliku, tāpat viņa labprāt ēstu pastu ar Boloņas mērci, uz sviestmaizēm viņa vēlētos zemeņu ievārījumu vai zemesriekstu sviestu, bet starp iecienītākajām uzkodām norādīti tītara gaļas salāti.

Alkoholiskie dzērieni Hiltones "raiderī" nav norādīti - viņa slāpes grasās veldzēt ar kafiju, tēju, pienu ar zemu tauku saturu vai šokolādes piedevu, ūdeni, dažādām sulām un parasto kolu skārdenēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!