Foto: DELFI
Raidījuma "900 sekundes" ziņu moderatore Kristīne Stakena pērnā gada izskaņā apprecējās, no Komarovskas kļūstot par Stakenu. Vienlaikus viņa joprojām tā īsti nespēj sevi identificēt ar jauno vīra uzvārdu; viņu joprojām mulsina Stakenas uzvārds TV titros – to Kristīne atklāja intervijā Laurai Saulītei "YouTube" kanālā "Generation Famous".

Kristīne, kuru jau daudzus gadus Latvijā pazina kā Komarovsku, nu ir precēta sieva – pēc četru gadu draudzības viņa ziemas saulgriežos iestūrēja laulības ostā. Kā intervijā atklāj moderatore, daudzi viņai ieteikuši atstāt Komarovskas uzvārdu, tomēr viņa lēmusi par labu uzvārda maiņai. Bet tad izrādījies, ka to pieņemt nav nemaz tik viegli.

"Saņēmu pasi ar savu jauno uzvārdu. Ieraudzīju titrus... Manī kaut kas apgriezās – es nezinu, kas ir tas cilvēks! Man ar to ir problēma. Varbūt ar laiku es pieradīšu pie sava jaunā uzvārda," atklāj Stakena un pati nesaprot, kāpēc ir grūti pieņemt šo uzvārdu.

"Skaists uzvārds, bet katru reizi, kad kāds pasaka Kristīne Stakena... Es nezinu, kas tā tāda ir," spriež ziņnese.

Vīrs viņai piedāvājis: ja gribi, maini atpakaļ. Stakena vēl cer, ka tomēr izdosies ar jauno uzvārdu sadzīvot, jo dubultuzvārdu viņa nevēloties. Moderatore pat vērusies pie numeroloģes, kas pateikusi, ka dubultuzvārds viņai ņemtu nost enerģiju.

"Gan jau ar laiku pieradīšu. Ceru, ka šis uzvārds man dos vairāk mieru, maigumu un sazemēšanos," spriež Stakena.

Pilns intervijas ieraksts:
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!