Foto: Privātais arhīvs
Leģendārā hokejista un hokeja trenera Oļega Znaroka jaunākā meita Alise (attēlā) ir viena no pazīstamākajām un pasaulē novērtētākajām latviešu modelēm, un šomēnes viņa savus draugus un atbalstītājus iepriecinājusi ar vairākiem žilbinošiem foto.

Latvijā Alise pēdējā laikā ir visai reta viešņa, jo modeles darba dēļ lielāko daļu laika viņa pavada ārzemēs, taču visiem interesentiem Znaroka meitas profesionālajām un ikdienas gaitām iespējams sekot līdzi sociālajos tīklos, kur viņa regulāri savus sekotājus informē par svaigākajiem notikumiem.

Alise ir aktīva mikroblogu vietnes Twitter un foto vietnes Instagram lietotāja, un šomēnes viņa savus sekotājus iepriecinājusi ar vairākiem žilbinošiem selfijiem jeb pašportretiem, kuros šķelmīgi uzsmaidījusi saviem draugiem un atbalstītājiem.

Alises veidotie selfiji, kuri modelei izdevušies ļoti pavasarīgi un kuros viņa izskatās tikpat žilbinoša un valdzinoša kā profesionālajās foto sesijās, Znaroka meitas sociālo tīklu sekotāju vidū izpelnījušies lielu ievērību, un pievilcīgā jauniete burtiski apbērta ar komplimentiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!