Foto: DELFI

Pagājušā gada augustā Aizsardzības ministrs Artis Pabriks ar paziņojumu sociālajos tīklos vēstīja, ka ģimenē ir nolemts šķirties – viņš un sieva Undīne tālāk ies katrs savu ceļu. Taču jaunākajā amatpersonas deklarācijā atklājas, ka Undīne joprojām oficiāli ir Pabrika sieva, novērojis izdevums "Privātā Dzīve".

Vētījot politiķu amatpersonu deklarācijas, "Privātā Dzīve" secina, ka aizsardzības ministrs tomēr nav no sievas izšķīries, kā arī viņam nav izdevies pārdot lauku īpašumu Lapmežciemā, ko Pabriks bija izlicis pārdošanā par 370 tūkstošiem eiro.

Kā izriet no Pabrika deklarācijas par 2021. gadu, Pabriks joprojām ir laulāts ar vācieti Undīni, ar kuru viņš salaulājās 1997. gadā, divus gadus pēc iepazīšanās. Šajā laulībā pasaulē nācis dēls Hauke Namejs un meita Alvīne Dārta (Pabrikam ir arī vecākā meita no iepriekšējām attiecībām).

Pabriks pērn atalgojumā saņēmis vairāk nekā 74 000 eiro, viņam ir arī uzkrājumi vairāk nekā 70 000 eiro apmērā, un 13 tūkstoši tiek turēti britu sterliņu mārciņās.

Lauku īpašumu "Smiltiņi" ministram pagaidām nav izdevies pārdot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!