Par Zviedrijas slavenāko blogeri pēdējā laikā kļuvusi kāda 21 gadu veca meitene Aleksandra "Kisija" Nīlsena (attēlā), kura popularitāti iemantojusi, pateicoties plastiskajām operācijām – līdz šim viņa jau divpadsmit reizes ir vērsusies pēc palīdzības pie plastiskajiem ķirurgiem, taču meitene plāno ar to nodarboties visu mūžu.

Daudzi viņu uzskata par savu elku, vairums neieredz, taču vienaldzīgs nav neviens; par to liecina pat pasaules mērogiem ārkārtīgi lielais viņas bloga lasītāju skaits - šobrīd Kisijas ierakstiem aktīvi seko 107 000 zviedru jeb vairāk nekā katrs simtais šīs valsts iedzīvotājs.

Savā blogā meitene stāsta par savu privāto dzīvi, par to, kur frizējusies, kādi ēdieni viņai garšo, kur iztusējusies, kā arī regulāri aplaimo sekotājus ar savu jaunāko apakšbiksīšu fotogrāfijām. Kisija nenoliedz, ka ir pati skaistākā un jaukākā būtne zemes virsū, bet visvairāk par visu viņai patīk fotografēties.

Pirms gada Kisija nolēma, ka ir pienācis laiks tautiešus iepriecināt ar savām kailbildēm, tomēr šī viņas karjeras šķautne neizdevās, jo atklāto fotogrāfiju dēļ viņas blogs uz laiku tika nobloķēts.

Tāpat Kisija bija nolēmusi uzsākt mūzikas karjeru, taču arī tā izgāzās - pagājušā gada 19. novembrī viņa bija ieradusies nelielajā Vesteras pilsētiņā, lai uzstātos kā dīdžejs, tomēr jau stacijā viņu sagaidīja saniknots pūlis, kas meiteni nomētāja ar puvušām olām.

Tomēr šādas sīkas neveiksmes Kisiju apturēt nevar, tāpēc meitene sola tuvākajā laikā palielināt krūšu izmēru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!