Foto: Publicitātes foto
Par interneta sensāciju šonedēļ kļuvusi meksikāņu dizainera Edija Agirres radītā daudzu meitenīšu iemīļotās lelles Bārbijas versija – mākslinieks piedāvājis savu variantu par to, kā populārā lelle varētu izskatīties bez grima.

Kā vēsta ārvalstu mediji, neuzpostās Bārbijas maketu dizaineris radījis sadarbībā ar kādu jaunu žurnālu, kas drīzumā plāno izdot numuru, kas veltīts dažādām dekoratīvās kosmētikas un tās lietošanas tendencēm.

Bārbija veidota tā, kā, pēc dizainera domām, mēdz izskatīties sievietes bez grima - lelle šķiet nedaudz sagurusi, zem acīm viņai ir zili riņķi, sejas ādas krāsa ir nevienmērīga, redzamas dzimumzīmītes un dažādi ādas defekti, kā arī mākslinieks uz lelles zobiem izveidojis breketes.

Dizaineris norādījis, ka viņa radītais Bārbijas tēls ir vēstījums par to, ka neviens nespēj visu laiku izskatīties lieliski, un pat visideālākajām būtnēm gadās savi vājuma mirkļi, kad tās zaudē savu žilbinošo daili.

Daudzi atzinīgi novērtējuši meksikāņa veikumu un ideju, norādot, ka ir ļoti svarīgi jau no bērnības meitenēm, kuras spēlējas ar lellēm, likt saprast, ka arī Bārbija patiesībā nav pati pilnība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!