Foto: Privātais arhīvs

Provokatīvo fotogrāfiju meistars Aleksandrs Sokolovs, kura foto modeļu lomās pierasts redzēt perfektu augumu īpašnieces, pārsteidzis, seksīgi sabildējot pavisam parastu Latvijas sievieti. Tipisku Latvijas māmiņu ar ne visai tvirtu ādu viņš bildēs padarījis par īstu seksbumbu.

"Linda ir tipiska Latvijas sieviete. Viņai drīz būs 30, viņa audzina bērnu un ļoti daudz strādā. Linda nesporto un ēd to, kas garšo.

Linda saprata, ka grib izrauties no ikdienas rutīnas. Saprata, ka kaut uz mirkli grib sajusties kā iekārojama, seksīga un pašpārliecināta sieviete. Tā viņa nolēma atnākt pie manis uz privātu fotosesiju," savā Facebook profilā stāsta Sokolovs.

Ierodoties pie slavenā bilžu meistara, Linda esot trīcējusi no uztraukuma. "Tomēr fotosesija - tas ir kaut kas pilnīgi jauns. Pie tam, viņa bija ļoti nepārliecināta par savu figūru," skaidro fotogrāfs.

Pirms fotosesijas Lindai meistare Katrīna Talle uzlika meikapu un izveidoja frizūru, kas sievieti jau nedaudz nomierinājis. Pēc tam fotogrāfs ar modeli mierīgi padzēruši kafiju, un Lindai izskaidrots, ka fotosesijas process ir ļoti viegls.

"Viņai pašai nav jādomā par pozēšanu. Katru pozu es pats parādu un visu laiku viņu koriģēju. Tāpēc modele var "atslēgt smadzenes" un nedomāt ne par ko. Tas ļoti iedrošināja Lindu.

Es pateicu Lindai, ka zinu tādas pozas, kurās viņa izskatīsies perfekti! Kad kafija bija izdzerta un mēs visu izrunājām, Linda jau bija ļoti iedvesmota, un viņai gribējās ķerties pie lietas," atceras fotogrāfs, kura jaunais projekts ierasti guvis lielu uzmanību un raisījis karstas diskusijas sociālajos tīklos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!