Foto: Vida Press

Amerikāņu fotogrāfs Forests Makmalins radījis fotogrāfiju sēriju Diena un nakts, kurā sniedz ieskatu cilvēku slepenākajos noslēpumos – viņu fetišos un seksuālajās kaislībās.

Fotogrāfam izdevies panākt neticamu atklātību no savu modeļu puses - viņi māksliniekam pozējuši gan savā ikdienas vidē un izskatā, gan slepenāko kaislību tēlos guļamistabās.

Līdz idejai par šādu fotoprojektu viņu zināmā mērā noveduši paša aizspriedumi - kādā laikrakstā viņš pamanījis rakstu par sievieti, kura kopā ar vīru apmeklē svingeru klubus, un bijis ļoti pārsteigts par to, cik ikdienišķi šie cilvēki izskatās.

Viņš pats sācis interesēties par šādu klubu eksistenci Amerikas dienvidu daļā, ar lielu pārsteigumu uzzinājis, ka to kustība ir visnotaļ attīstīta, un drīz vien nolēmis iemūžināt cilvēkus, kuri tos apmeklē un aizraujas ar dažādiem fetišiem. 

Forests, bildējot šos cilvēkus, sev par pārsteigumu sapratis, ka pēc seksuālajām fantāzijām, kas sevī ietver visdažādākos fetišus, un to realizācijas veidiem par cilvēku nedrīkst izdarīt pārsteidzīgus secinājumus - seksuālās fantāzijas ir tikai viena no daudzām cilvēku identitātēm, un šī fotoprojekta mērķis arī ir to ļaut saprast plašākai sabiedrībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!