Foto: Publicitātes attēli
Gundega Dūduma – sadarbībā ar viesnīcas "Grand Hotel Kempinski Riga" jumta terases restorānu "Stage 22" – radījusi personālizstādi "Viva la Vida", kas restorāna telpās būs apskatāma no 15. jūlija līdz 15. oktobrim.

14. jūlija vakarā "Kempinski" viesnīcas augstākajā stāvā atklāta mākslinieces Gundegas Dūdumas personālizstāde. Tā pulcēja gan mākslinieces pastāvīgos klientus no Latvijas, Krievijas, Francijas un Ņujorkas, kā arī vietējās slavenības un viesnīcas partnerus.

Viesu vidū bija tādas personības kā māksliniece Ieva Bondare ar kungu Mārtiņu Bondaru, "Trentini" salona īpašnieku pāris Agnese un Mareks Nemmes, rakstniece un bestselleru autore Karīna Račko, "Signet Bankas" akcionāre Irīna Pīgozne ar ģimeni, kā arī bijušais "Tet" valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis ar kundzi.

Ieradās arī modele Sintija Selicka-Užane ar vīru, influencere Viktorija Pande, cepuru dizaineris Kašers ar vīru Jāni un daudzi citi. Par muzikālo baudījumu rūpējās viens no izcilākajiem akustiskās ģitāras meistariem Latvijā – Kaspars Zemītis.

Domājot par šo izstādi, Gundega iedvesmojās no dokumentālās filmas par Frīdu Kalo. Viņu uzreiz fascinēja piesātinātā krāsu palete viņas darbos un ideja par "Viva la Vida", proti, tas ir ļoti svarīgs mākslas darbs, jo zināms, ka tā ir pēdējā Frīdas Kalo glezna.

1996. gadā māksliniece Dūduma pabeidza Jaņa Rozentāla Rīgas mākslas vidusskolu un devās studēt glezniecību Vācijā, kā arī pabeidza Latvijas Mākslas akadēmiju. Gundegai ir daudz personālizstāžu Latvijā, Krievijā un Vācijā, un viņas gleznas atrodamas daudzās privātkolekcijās visā pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!