Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītajā nedēļā jaunajai vakartērpu dizainerei Kristīnei Deimon (attēlā) tapusi pikanta fotosesija, kuras autors ir pazīstamais pašmāju erotisko fotogrāfiju mākslinieks Aleksandrs Sokolovs.

Pēc Kristīnes ierosinājuma fotogrāfijas veidotas militārā tematikā, un atsevišķos attēlos meitene redzama, vien piesedzoties ar patronu virteni, tomēr trūcīgais ietērps modeli nav traucējis pilnībā atbrīvoties kameras priekšā.

Kā sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Sokolovs, fotosesija noritējusi pārsteidzoši viegli, un sastrādāšanās ar Kristīni bijusi teicama.

"Kristīne ir mana laba paziņa, bet nekad agrāk vēl nebiju viņu fotografējis. Viņai ir tik fantastiskas formas, ka viņa ir katra fotogrāfa sapnis, tādēļ šī fotografēšana bija īsti svētki, ne darbs!

Ar Kristīni jau pirmajās fotosesijas minūtēs izveidojās ļoti labs kontakts, tāpēc gan man ar viņu, gan viņai ar mani bija ārkārtīgi viegli un patīkami strādāt.

Meitenei ir gan skaista seja, gan ļoti pievilcīga un sievišķīga figūra - man atlika tikai nospiest pogu, un forša bilde gatava," par modeles talantu un pievilcību priecājas Sokolovs, piebilstot, ka jau drīzumā gaidāma vēl kāda krietni drosmīgāka fotosesija, kurā Kristīne pozēs pilnībā kaila.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!