Foto: Privātais arhīvs
Skandalozais pašmāju fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs vasaras karstumā piedāvā īpaši pikantu mākslas projektu – mākslas vārdā seksīgas meitenes atbrīvojušās no liekajiem apģērba gabaliem un pozē fotogrāfam uz motocikla.

"Tā ir fotosesija kopā ar portālu Motopower - es pats esmu aktīvs motociklists, tāpēc mēs šad tad kopā taisām tādas sērijas. Tas ir nekomerciālais projekts, kurš ir taisīts mākslas pēc.

Mans dzīves mērķis ir mana radoša potenciāla realizācija, tāpēc es piedalos visos projektos, kur es varu izpausties, kā gribu, un kur mani neviens neierobežo. Man patīk skaistas sievietes un jaudīgi motocikli - tos es varu fotografēt bezgalīgi," sarunā ar DELFI Izklaide smaidot par jauno veikumu stāsta fotogrāfs.

Bildēs redzamās meitenes ir profesionālas modeles no Vacatio aģentūras, bet laimīgais motocikls - Kawasaki Ninja ZX-10R.

"Visas bildes uzņemtas lielajā angārā ar īsto John Deere mega-traktoru, dūmiem un moci. Apstrāde ir minimāla," lepojas fotogrāfs, atzīstot, ka pašam prieks par to, ka nekomerciālā sesija izdevusies labāk nekā dažs labs maksas projekts.

Tuvāk iepazīties ar Aleksandra Sokolova mākslu, kā arī nobalsot par labākajām bildēm var viņa mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!