Foto: Publicitātes foto
Skandalozais pašmāju fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs pēc neilga pātrtraukuma nolēmis atkal savas daiļrades cienītājus iepriecināt ar jaunu fotoprojektu – šoreiz viņš kailās daiļavas iemūžinājis "ellē".

Projektam dots nosaukums Hell Ain't a Bad Place to Be, un ar šo projektu fotogrāfs vēlas atgādināt moderno teicienu, ka tikai pašas labākās meitenes nonāk ellē. 

Jaunais projekts veidots trijās daļās, un rezultātā to veidos trīs lielizmēra fotogrāfijas - pirmā fotogrāfija jau aplūkojama fotogrāfa mājas lapā, bet Mango lasītājiem iespējams iepazīties arī ar šī 120x80 cm lielā darba detaļām jeb visu desmit meiteņu attēliem.

Darbs pie fotogrāfijas prasījis divas nedēļas - šajā laikā Sokolovs gan ticis galā ar desmit fotosesijām, gan pēc tam tās apstrādājis un samontējis vienkopus, radot lielo attēlu, kas veidots uz zoodārzā uzņemta fona.

Skaidrojot savu vēlmi radīt jaunus fotoprojektus, Sokolovs izklaides portālam Mango atzina, ka viņš vēlas aiz sevis atstāt kultūras mantojumu, un tādēļ šāds darbs viņam šķiet interesantāks nekā reklāmas projekti vai fotosesijas žurnāliem.

"Es nekādu peļņu no tā negūstu, un arī meitenēm par dalību fotosesijā nekas nav jāmaksā. Tas nav komerciāls projekts, bet visas trīs projekta ietvaros tapušās bildes tiks izprintētas un kā gleznas piekārtas manā studijā pie sienas," stāsta fotogrāfs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!