Foto: Privātais arhīvs

Par Latvijas TV šovu veterāni dēvētā blondā skaistule Violeta Stepanova (attēlā) iepriecina savus fanus ar pikantu pārsteigumu. Kamēr smukulīte nav vērojama nevienā TV šovā, viņa dāvā saviem atbalstītājiem krāšņu fotosesiju.

DELFI Izklaidei atklāj Violeta, viņa šobrīd pilnībā nodevusies mācībām, tāpēc pagaidām jaunos TV projektos neiesaistās. Taču meitene ir padomājusi par to, lai atbalstītāji par viņu neaizmirstu.

"Pozēju fotosesijā pie viena vietējā Aizkraukles fotogrāfa, un bildes sanākušas pikantas," priecīgus jaunumus faniem atklāj Violeta. Viegli erotisko bilžu autors ir Armands Vītols. Fotosesijām pie Armanda var pieteikties viņa Facebook lapā.

Zinot, ka puišiem, ieraugot smuko meiteni Vītola bildēs, iespējams, notecēs siekala, Violeta uzsver – viss, ko viņa var faniem piedāvāt, ir vien iespēja papriecēt acis. Smukā blondīne ir aizņemta meitene un savu statusu mainīt negatavojas.

"11. martā mēs ar savu puiku svinam piecu gadu kopdzīvi," romantisku niansi atklāj daiļaviņa, kura pazīstama pēc dalības tādos šovos kā Lauku sēta, TV zvaigzne un Cīnītājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!