Foto: Picture Agency

Svētdien, 26. februārī, uzzināsim, kurš no četriem Latvijas Televīzijas konkursa "Supernova" finālā iekļuvušajiem dalībniekiem pārstāvēs Latviju "Eirovīzijā". Savas prognozes par vakara notikumu gaitu izteic sertificēta astroloģe Inita Dilāne.

Atgādinām, ka "Supernovas" finālā iekļuva The Ludvig, Santa Daņeļeviča, "Triana Park" un "My Radiant You", kuri svētdienas vakarā kāps uz konkursa skatuves, lai cīnītos par skatītāju simpātijām.

"26. februāra dienas un vakara astroloģiskais fons izskatās diezgan spraigs un viennozīmīgi – emocijām piesātināts," secina Dilāne un piebilst, ka šajā dienā notiek arī Saules aptumsums.

"Tam ir tendence sabiezināt emociju krāsas. Saules aptumsums var radīt pārsteidzošus pavērsienus," prognozē astroloģe.

Lielajā "Supernovas" finālā rezultātu noteiks vairs tikai skatītāji, un Dilāne ir izpētījusi, ka, izvēloties savu favorītu, cilvēki šoreiz balstīsies uz mirkļa sajūtām un impulsiem.

"Īpaši raksturīgi tas būs tiem skatītājiem, kuri līdz finālam vēl nebūs izdarījuši savu izvēli. Mēness būs Zivju zīmē, un, savienojoties ar Neptūnu, kādam tas var radīt jūtīgāku, sentimentālāku noskaņojumu, un tas var ietekmēt arī balsojumu," pieļauj astroloģe.

Viņasprāt, tas daudzus mudinās savu izvēli izdarīt par labu dziesmai par mīlestību, bet citiem priekšplānā izvirzīsies pārdomas par dzīves jēgu un garīgās vērtības.

"Notiekošais Marsa un Urāna savienojums norāda uz rīcības brīvību, neatkarību, kā arī dumpinieciskumu un izlaušanos ārpus ierastajiem rāmjiem un robežām," norāda Dilāne un prognozē, ka zvaigžņu stāvoklis būs labvēlīgs tiem dalībniekiem, kuri savā priekšnesumā mācēs pārsteigt un savā vēstījumā būs drosmīgi.

Lai nebūtu jāpaļaujas tikai uz planētu kustībām, "Delfi Izklaide" piedāvā noklausīties visas četras "Supernovas" finālā iekļuvušās dziesmas, jau lai laicīgi, iespējams, izvēlētos savu favorītu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!