Foto: DELFI

Pēc divām Latvijas Televīzijas konkursa "Supernova tiešraidēm noskaidroti astoņi labākie izpildītāji, un ir īstais laiks, lai ļautu jums, "Delfi Izklaides" lasītāji, izvēlēties savu favorītu īpašajā publikas simpātijas balsojumā.

Lasītāju simpātijas balvas ieguvējs saņems reklāmas kampaņu portālā "Delfi" 5000 eiro apmērā savas profesionālās darbības un sasniegumu popularizēšanai, tāpēc tavs atbalsts tīkamākajam izpildītājam ir īpaši svarīgs.

Balso par savu 'Supernova 2017' simpātiju!

Balsojums noslēgsies 23. februārī pulksten 23.59. No vienas IP adreses var vienā reizē balsot arī par diviem vai vairāk izpildītājiem, bet atkārtoti par vienu un to pašu – reizi 24 stundās.

Balsojumā piedāvājam izvēlēties savu favorītu vai favorītus no astoņiem pusfinālistiem, bet pirmdien, 20. februārī, četri finālā neiekļuvušie izpildītāji tiks izņemti arī no "Delfi" publikas simpātijas balsojuma.

Finālā iekļuvušajiem četriem izpildītājiem līdz 20. februārim saņemtās balsis tiks saglabātas, bet uzvarētājs tiks paziņots fināla pārraidē 26. februāra vakarā LTV1 ēterā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!