Foto: Picture Agency

Svētdienas, 12. februāra, vakarā pie televizoru ekrāniem satrauktām sirdīm pulcējās visi pašmāju "Eirovīzijas" fani – Latvijas Televīzijas konkursa "Supernova" otrajā atlases kārtā tika noskaidroti četri pusfinālisti, kas turpinās cīņu par ceļazīmi uz "Eirovīziju".

Par vakara uzvarētāju tika atzīta grupas "My Radiant You" dziesma "All I Know", bet tiesības cīnīties pusfinālā ieguva arī grupa "Triana Park" ar dziesmu "Line", Santa Daņeļeviča ar dziesmu "Your Breath" un The Ludvig ar kompozīciju "I'm in Love With You".

Ar visiem 11 otrās atlases kārtas dalībniekiem un viņu izpildītajām kompozīcijām iespējams iepazīties šeit.

Arī otrajā ceturtdaļfinālā dalībniekus vērtēja gan žūrija, kuras sastāvā šoreiz darbojās Guntars Račs, DJ Rudd, Kaspars Roga un Intars Busulis, gan skatītāji.

Atgādinām, ka pirmajā ceturtdaļfinālā uzvaras laurus plūca Laura Valtera izpildītā kompozīcija "Magic Years", kam pusfinālā pievienosies Linda Leen ar dziesmu "Who Is In Charge", "Franco Franco" ar dziesmu "Up" un Miks Dukurs ar dziesmu "Spiritual Priest". Visi astoņi dalībnieki nākamo svētdien tiksies konkursa pusfinālā, bet jau 26. februārī uzzināsim, kurš no viņiem dosies uz Ukrainu, lai pārstāvētu Latviju "Eirovīzijas" konkursā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!