Foto: Publicitātes foto

Dīdžejs, mūzikas producents un radio personība DJ Rudd jeb īstajā vārdā Rūdolfs Budze šonedēļ sociālajos tīklos izplatīja paziņojumu, ka šogad viņu neredzēsim Latvijas Televīzijas rīkotā autoru un izpildītāju konkursa Supernova žūrijā. Vēsts, ka ilggadējais žūrijas priekšsēdētājs nolēmis šo pienākumu vairs nepildīt, pārsteidza daudzus.

Kā "Delfi Izklaidei" norādīja šova producente Ilze Jansone, DJ Rudd pats pieņēmis lēmumu šogad nepiedalīties žūrijā. Savukārt pieredzējušais mūzikas producents, taujāts pēc komentāra, skaidro, ka viņš vienkārši jutis – ir pienācis laiks aiziet.

"Pirmkārt, par "Supernovas" komandu varu teikt tikai to labāko, mums ir lieliskas attiecības arī pēc manas aiziešanas. Kāpēc es aizgāju? Ir laiks. Prezidentus arī ievēl uz termiņiem. Jutu, ka šis termiņš man ir beidzies. Žūrijā biju četrus gadus, tagad laiks citiem viedokļiem," skaidro DJ Rudd.

Atgādinām, ka ilggadējais žūrijas priekšsēdētājs par aiziešanu no konkursa šonedēļ paziņoja sociālajos tīklos. ""Supernova" tuvojas, un daudziem tas ir satraucošs laiks. Šogad mani žūrijā neredzēsiet. Tas, protams, nozīmē automātisku uzvaru Markum, kas, savukārt, garantē Latvijai iekļūšanu "Eirovīzijas" finālā. Tātad – laimi," asprātīgā manierē par aiziešanu paziņoja Rudd, vēlāk arī piebilstot, ka "saku neizmērāmi lielu paldies šī projekta komandai, īpaši Ilzei Jansonei par iespēju būt daļiņai no tā jau kopš pirmsākumiem".

"Vēlu veiksmi gan Markum, gan pārējiem dalībniekiem šogad!" noslēgumā piebilda Rudd.

Jau vēstīts, ka DJ Rudd konkursa žūrijā darbojās kopš projekta otrās sezonas.

Pēc ilggadējām Latvijas pārstāvju neveiksmēm "Eirovīzijā" tika pieņemts lēmums mainīt nacionālās atlases formātu. 2015. gadā startēja konkurss "Supernova". Pirmajā sezonā uzvaras laurus plūca dziedātāja Aminata, kura vēlāk ar ļoti labiem panākumiem startēja lielajā "Eirovīzijā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!