Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Samanta Tīna vēsta, ka "Still Breathing" dziesmā un šovā netiks veiktas lielas izmaiņas, to pielāgojot lielajai "Eirovīzijai". Māksliniece uzskata, ka tas jau ir "gatavs numurs" un neko daudz tajā mainīt nevajagot.

Trešdien, viesojoties LTV raidījumā "Rīta panorāma", Latvijas pārstāve "Eirovīzijas" konkursā pauda pateicību visiem par atbalstu "Supernova 2020" atlasē.

Naktī pēc uzvaras Samanta neesot devusies gulēt, bet vēl četros no rīta atbildējusi faniem uz laba vēlējumiem.

Pēc uzvaras turpinoties nopietns darbs, atslābt nevarot, spriež Samanta Tīna. Šobrīd jāstrādā pie skatuves gaismu šova, kā arī jāiegulda visa enerģija, lai ar Latvijas dziesmu iepazīstinātu pārējo Eiropu. Tas nozīmēšot koncertus un braukāšanas, LTV teic Samanta.

Viņa sniedza arī komentāru, vai "Still Breathing" iecerētas kādas nebūt izmaiņas. "Priekšnesums ir ļoti pilnvērtīgs, ļoti jaudīgs. Nestandarts Eirovīzijai. Par ko arī cilvēki Eiropā jau šobrīd ir sajūsmā. Vēl kaut ko mainīt? Nu, ruļļi šoreiz nebūs," joko Samanta Tīna.

65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas maijā notiks Roterdamā, Nīderlandē, piedalīsies 41 valsts.

Latvijas pārstāve Samanta Tīna uzstāsies otrajā pusfinālā 14. maijā, un par vietu finālā cīnīsies ar pārstāvjiem no Igaunijas, Dānijas, Austrijas, Šveices, Gruzijas, Moldovas, Sanmarīno, Serbijas, Islandes, Čehijas, Grieķijas, Bulgārijas, Armēnijas, Somijas, Portugāles un Albānijas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!